To je to što me zanima!

Napokon s interneta uklonili islamističke 'Vijesti Ummeta'

Na adresi vijestiummeta.wordpress.com navedena je poruka da je blog arhiviran ili suspendiran zbog kršenja uvjeta korištenja. Svojim objavama teroristi su zgražali javnost
Vidi originalni članak

Islamističkom blogu Vijesti Ummeta, putem kojeg su veličane strahote terorističke organizacije Islamska država, nije moguće pristupiti. Na adresi vijestiummeta.wordpress.com navedena je poruka da je blog arhiviran ili suspendiran zbog kršenja uvjeta korištenja.

Vijesti Ummeta su prvo funkcionirale kao portal, koji je također promovirao aktivnosti terorista, te je ugašen. Potom su se fanatici koji stoje iza ideje širenja straha i mržnje preselili na multiblog platformu kompanije WordPress, gdje su, konačno suspendirani. Prethodno je ugašen i veći broj Facebook stranica i Twitter naloga Vijesti Ummeta.

Postupci onih koji stoje iza Vijesti Ummeta zgrozili su javnost i kada je na toj stranici veličano pogubljenje hrvatskog državljanina Tomislava Salopeka, za kojeg je Islamska država u kolovozu prošle godine objavila da ga je pogubila nakon što je otet u Egiptu, gdje je radio. 

- Ovo je završetak hrvatskog državljanina i svakog tko se poigrava s Islamskom državom - objavile su tada Vijesti Ummeta.
 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Cruella de Vil 09.05.2016.

    KONACNO.Takve stranice vec kod prve objave treba zatvoriti.

  • misko2k 09.05.2016.

    Dugo im je trajalo da je zatvore, a zasto ? Pa to je bila stranica sa potencijalom gdje su se simpatizeri poruke pisali. A sigurno ta stranica nije bila pod kontrolom neke obavjestajne sluzbe i nije sve biljezila odakle dolaze posjetioci itd.....

  • Ironfist 09.05.2016.

    Podržavam. Autore transportirati u Džamahiriju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare