To je to što me zanima!

Dobili prijavu: U istragu smrti psa Bone uključila se i policija

Kad je Bono primljen kod veterinara iz usta mu je ispadalo smeće, trava, grančice, zemlja. Iz nosa mu je sa slinom curila zemlja. Unatoč svemu, nije bio agresivan, spasiteljima je lizao ruke
Vidi originalni članak

Melita Sablić Romac, jedna od volonterki koja je pokušala spasiti izgladnjelog psa Bona, na Facebooku je objavila kako nudi 10.000 kuna nagrade za informaciju o vlasniku nesretne životinje. U cijeli su se slučaj uključili policija i veterinarska inspekcija. Policija je zaprimila prijavu te obavljaju izvide, a veterinarska inspekcija analizirat će psa na bjesnoću.

'IMA POSLA ZA POLICIJU' Užas kod Sinja: Uginuo je pas Bono, izgladnjeli ga do smrti
Podsjetimo, Bono je pronađen u jako teškom stanju u mjestu Otišić kod Sinja. Volonterke su ga odnijele veterinarima u sinjsku ambulantu Likomed. Unatoč naporima veterinara, pas je uginuo. Bono je pronađen jako neuhranjen. Budući da nije imao što jesti, pokušao je preživjeti jedući zemlju. 

IZGLADNIO DO SMRTI Za informaciju o vlasniku psa Bona daju 10.000 kn nagrade

Kad je primljen iz usta mu je ispadalo smeće, trava, grančice, zemlja. Iz nosa mu je sa slinom curila zemlja. Unatoč svemu, nije bio agresivan, spasiteljima je lizao ruke. Uginuo je u ponedjeljak poslijepodne.

 

Idi na 24sata

Komentari 58

  • 04.10.2018.

    Jadna dusa mala, srce mi se slama dok citam ovakve clanke 😥

  • WalterHeisenberg 02.10.2018.

    Znaci locirati,uhititi,procesuirati.. Ona udruga decki iz Srbije,zaboravih ime.. Ako se napose adresa javno,molim da se posjete gospodina,i naprave mu objed od zemlje i trave također,a grane mu ugurajte u guzicu.. Slikajte i sherajte..

  • škver 02.10.2018.

    Onaj tko je u stanju to učiniti/ dopustiti, kažnjen je samim svojim postojanjem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare