To je to što me zanima!

Napunili su top da razvesele svatove, ozlijeđeno troje ljudi

Muškarci su u subotu top ručne izrade napunili barutom. No, prilikom paljenja top se raspao i ozlijeđeno je troje ljudi, dvoje teško i jedan lakše. Prevezeni su u bolnicu
Vidi originalni članak

Želeći uveseliti svadbenu svečanost svojih prijatelja u Lužanima, kod Slavonskog Broda, dvojici muškaraca u dobi od 47 i 32 godine, obojica iz Oriovca, sve je nažalost okončano ozljeđivanjem troje ljudi i oštećivanjem automobila i obližnjih kuća.

Muškarci su u subotu top ručne izrade napunili barutom. No, prilikom paljenja top se raspao i ozlijeđeno je troje ljudi, dvoje teško i jedan lakše, a odmah su ih prevezli u bolnicu. Oštećeno je i nekoliko parkiranih automobila svatova i dvije kuće. 

Svadba u bitno smanjenom veselju nastavljena je, a 47-godišnjaku i 32-godišnjaku slijede kaznene prijave zbog dovođenja u opasnost osoba i imovine, za što im, uz ostalo, prijeti i zatvorska kazna u trajanju od jedne do deset godina.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • TNT2 15.10.2013.

    tako je to u svatovima svi se vesele a samo jedan j..e !!!!

  • vidum 15.10.2013.

    Takvim topovima,napravljenim od smokvinog drveta su ratvali naši boduli sa Rivnja i Sestrunja.Kad je top eksplodirao i napravio kaos, javio se ranjeni zapovjednik rivanjske "vojske": "Za Gospu, ca je tek tamo kad je vode vako cudo ucinilo"!?

  • kakaoo 15.10.2013.

    Ovo nije bilo ni u ratu... sva sreca da nije neko dete nastradalo...stvarno su odrasli primer za pozeliti...pa nije ni cud sto su generacije sve gore i gore...

Komentiraj...
Vidi sve komentare