To je to što me zanima!

Napušta gubitnike: Ž. Kerum HDZ-u okreće leđa u Saboru

Braco i Seka žele osnovati klub zastupnika s HSP-om Ruže Tomašić. Odgovor pravašice se još čeka. Klub zastupnika osigurava cijeli niz povlastica u radu
Vidi originalni članak

Nova metla bolje mete, tim je riječima Željko Kerum prokomentirao početak rada nove Vlade, one iste koju je mjesecima u kampanji nazivao “crvenom”. Njegovim su se riječima začudili samo oni koji ga ne poznaju jer Kerum uvijek ide za svojim interesima, koji su trajni, a stranke na vlasti su prolazne. U proteklih desetak godina Kerum je, između ostalog, bio i ozbiljan donator splitskog SDP-a. Bilo je to u vrijeme Ivice Račana, a odmicanje od SDP-a započelo je kad je Zoran Milanović došao na čelo stranke. Čim je ušla u Sabor, Kerumova sestra Nevenka počela se raspitivati za uvjete formiranja vlastitog kluba zastupnika. Klub zastupnika mora imati najmanje tri člana - što znači da Braci i Seki nedostaje jedan. Zbog svjetonazorske sličnosti Kerum je navodno već dao ponudu pravašici Ruži Tomašić. Odgovor se još čeka. Klub zastupnika osigurava cijeli niz povlastica u radu: prostora, mogućnosti predlaganja zakona, itd.

Idi na 24sata

Komentari 145

  • optimist2 03.01.2012.

    Za svega jedan mandat Željko će proći kao i Friščić.Tko drugom jamu kopa,sam u nju pada.Zakonom zabraniti prodaju zastupničkih mjesta,kao i ovakvo mešetarenje.Sjećam se da je i Ožboltica prodavala jedno mjesto u Saboru,a nije odgovarala ni ona,ni Mate Granić za isto.Za sada je jedini pošteni zastupnik sada skoro već bivši don Grubišić.Ostali se tek trebaju dokazati.sa riječi na djela.

  • jagoda kruška 03.01.2012.

    što reć okreće leđa Kerum još tako nepismen seljo i zna preveslati što bi bilo da je tek pismen,fuj povraća mi se na takve tipove..SOS..

  • svileni 03.01.2012.

    kosorko sada vidi koliko si pametna!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare