To je to što me zanima!

Napuštena dvospolna beba čeka operaciju u Sarajevu

Pedijatri, dječji kirurzi, socijalni radnici i psiholozi će s Etičkim povjerenstvom donijeti odluku kojeg će spola biti dijete. Roditelji se nikad nisu javili
Vidi originalni članak

Prije dvije godine nepoznati roditelji su u Bihaću napustili svoje tek rođeno dijete. Nitko nije znao zašto. No nedugo zatim, otkrilo se da je beba hermafrodit, odnosno da je rođena s oba spola. Sada, dvije godine kasnije, beba čeka na operaciju u Pedijatrijsku kliniku u Sarajevu, piše Večernji list. Pedijatri, dječji kirurzi, socijalni radnici i psiholozi zajedno će s Etičkim povjerenstvom donijeti odluku kojeg će spola biti dijete. U bolnici kažu kako je rekonstrukcija ženskog spolnog organa lakša i uspješnija, kao i hormonska terapija u vrijeme puberteta. S muškim i ženskim spolnim organima u svijetu se rađa manje od jedan posto ljudi, a do sada je više njih nakon operacije postalo žena. Roditelji bebe nisu se javili ni nakon dvije godine.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • tajnamoja 12.01.2009.

    I ja sam mišljenja da je najlakše cap cap kožicu...

  • anđeo 10.01.2009.

    sram vas bilo bezosjećajna stvorenja,ostavit djete na milost i nemilost,nezaboravi te obadvoje da BOG sve vidi i da nećete proći nekažnjeno sve ćav jednog dana doći na naplatu.

  • aqiba 10.01.2009.

    HITNO! Zaustaviti taj i takve ljecnicke monstruozne experimente. Ta je beba sasvim normalan HERMAFRODIT.Nikakva greska prirode koju treba ispraviti.Oduvijek je bilo takvih ljudi.Neka sama ta osoba, ako zeli,odluci kad odraste.

Komentiraj...
Vidi sve komentare