To je to što me zanima!

Napustili sjednicu zbog minute šutnje za Praljka: 'To je farsa!'

Ova minuta šutnje je čista farsa koja se koristi u dnevno-političke svrhe. Dobro znamo da je upravo HDZ poslao generala Praljka u Haag 2004. godine, napisala je Marijana Puljak na Facebooku
Vidi originalni članak

Sjednica Gradskog vijeća Splita započela je minutom šutnje za generala Slobodana Praljka. Zastupnici stranke Pametno tim su povodom napustili vijećnicu, a minutu šutnje odbio je i HSLS, javlja N1

- Sjednica Gradskog vijeća Splita počela je minutom šutnje za generala Praljka. Mi, vijećnici stranke Pametno, smo u tom trenutku napustili sjednicu. Ova minuta šutnje je čista farsa koja se koristi u dnevno-političke svrhe. Dobro znamo da je upravo HDZ poslao generala Praljka u Haag 2004. godine. I sam premijer Plenković je izjavio kako trebamo poštovati presude suda u Haagu. Iskreno žalimo za svakom žrtvom koja je stradala u ratu ili kao posljedica ratnih zbivanja. Sjetimo se poruke generala Gotovine, nakon što je oslobođen krivnje, kojom nas je pozvao da se okrenemo budućnosti. To je i naša poruka - napisala je Marijana Puljak na svom Facebook profilu. 

Inače, u prvom dijelu sjednice u srijedu na dnevnom su redu, između ostalog - Prijedlog proračuna za 2018. godinu, te Prijedlog odluke o unutarnjem preustroju Gradske uprave Splita. Drugi dio sjednice splitskog Gradskog vijeća, održat će se, kako je najavljeno u pozivu, 12. prosinca.

Idi na 24sata

Komentari 154

  • jozabroz 06.12.2017.

    vidim ja da u ovoj danasnjoj hrvatskoj ima previse jugonostalgicara i cetnika,,otkuda se samo stvaraju,do jucer su sutili,,a sad bi valjda ponovno u borbu za sto veci pasaluk,))))))

  • slavić 06.12.2017.

    opče poznato da na tome skupljaju poene!

  • fredaster 06.12.2017.

    ** Admin ** Poštovani, molimo vas isključite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp

Komentiraj...
Vidi sve komentare