To je to što me zanima!

Naredba aktivistima: Otvarajte lažne profile i hvalite Bandića!

Nakon što je tjednik Express prvi objavio kako stranački aktivisti plaćeni iz crnih fondova manipuliraju na društvenim mrežama i internetskim portalima, stigao je i krunski dokaz
Vidi originalni članak

Nakon što je tjednik Express prvi objavio kako stranački aktivisti plaćeni iz crnih fondova manipuliraju na društvenim mrežama i internetskim portalima, stigao je i krunski dokaz takve prakse.

Iz stranke Milana Bandića na adrese stotine stranačkih aktivista je stigla naredba da krenu u pravi virtualni rat. Kako bi ostavili što pozitivniji dojam o Bandiću, hvalili li i njega i njegove poteze, a napadali protivnike na internetskim portalima i Facebooku, pobrojan je i popis zadataka.

Mail potpisuje Sanja Zado, predsjednica Foruma mladih Bandićeve stranke.

Zadaci uključuju otvarati i kreirati različite Facebook profile, registrirati korisničke račune na različitim portalima za komentare, otvaranje računa s e-mail adresama. Svim tim alatima trebaju poslužiti da se ciljano šire vijesti koje stranci i Bandiću odgovaraju, dobije se dojam velikog broja sljedbenika kod korisnika, da se portali zaspu komentarima, a da oni koji su za Bandića pohvalni budu na vrhu članaka.

Putem Facebook profila je potrebno djelovati na način da se relevantne vijesti dijele i prenose drugim kolegama u timu s nakanom da se ne propusti nijedna važna vijest iz medija. Dijeliti obavijesti svojim prijateljima koje naši administratori stave na Facebook, lajkati postove (statuse ), aktivno se uključiti u pozitivno komentiranje istih. Sada je vrijeme da se svi uključimo i damo svoj doprinos – motivira Zado aktiviste.

Svi moraju sudjelovati u pretraživanju svih članaka koji se objavljuju o stranci i dati svoj doprinos.

Aktivnost na Facebooku i portalima će se mjeriti kako bi se moglo znati koliko je koji pojedini član doprinio – zaključuje Zado.

>>> Sve metode stranačkih aktivista za manipulaciju javnim mnijenjem, kako se to sve financira iz nekontroliranih fondova i zašto im institucije ne mogu ući u trag čitajte opširnije u članku na Expressu.

Idi na 24sata

Komentari 298

  • Usora1 25.08.2016.

    pa na ovom portalu takve "aktiviste" imamo vec godinama, a sada ispada da je bandic otkrio toplu vodu... a "krunski dokaz", ma nebitno, od kada novinaru za laprdanje trebaju dokazi...

  • Cruella de Vil 24.08.2016.

    Ni takve rabote ne budu pomogle Bandicu.Sve kaj mi stigne a vezano uz njega,ODMAH BRISEM.

  • pepapepica 24.08.2016.

    Sva sreća da normalnih ima više od njegovih aparatčika pa će dobiti što zaslužuju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare