Obavijesti

News

Komentari 298

Naredba aktivistima: Otvarajte lažne profile i hvalite Bandića!

Naredba aktivistima: Otvarajte lažne profile i hvalite Bandića!
1

Nakon što je tjednik Express prvi objavio kako stranački aktivisti plaćeni iz crnih fondova manipuliraju na društvenim mrežama i internetskim portalima, stigao je i krunski dokaz

VIDEO

Nakon što je tjednik Express prvi objavio kako stranački aktivisti plaćeni iz crnih fondova manipuliraju na društvenim mrežama i internetskim portalima, stigao je i krunski dokaz takve prakse.

Iz stranke Milana Bandića na adrese stotine stranačkih aktivista je stigla naredba da krenu u pravi virtualni rat. Kako bi ostavili što pozitivniji dojam o Bandiću, hvalili li i njega i njegove poteze, a napadali protivnike na internetskim portalima i Facebooku, pobrojan je i popis zadataka.

Mail potpisuje Sanja Zado, predsjednica Foruma mladih Bandićeve stranke.

Zadaci uključuju otvarati i kreirati različite Facebook profile, registrirati korisničke račune na različitim portalima za komentare, otvaranje računa s e-mail adresama. Svim tim alatima trebaju poslužiti da se ciljano šire vijesti koje stranci i Bandiću odgovaraju, dobije se dojam velikog broja sljedbenika kod korisnika, da se portali zaspu komentarima, a da oni koji su za Bandića pohvalni budu na vrhu članaka.

Putem Facebook profila je potrebno djelovati na način da se relevantne vijesti dijele i prenose drugim kolegama u timu s nakanom da se ne propusti nijedna važna vijest iz medija. Dijeliti obavijesti svojim prijateljima koje naši administratori stave na Facebook, lajkati postove (statuse ), aktivno se uključiti u pozitivno komentiranje istih. Sada je vrijeme da se svi uključimo i damo svoj doprinos – motivira Zado aktiviste.

Svi moraju sudjelovati u pretraživanju svih članaka koji se objavljuju o stranci i dati svoj doprinos.

Aktivnost na Facebooku i portalima će se mjeriti kako bi se moglo znati koliko je koji pojedini član doprinio – zaključuje Zado.

>>> Sve metode stranačkih aktivista za manipulaciju javnim mnijenjem, kako se to sve financira iz nekontroliranih fondova i zašto im institucije ne mogu ući u trag čitajte opširnije u članku na Expressu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 298
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...