To je to što me zanima!

Narko turisti: Njemački gosti u Poreču prodavali travu, LSD...

Policija je 20. srpnja oko 18.30 sati, na šetalištu Antona Ninija Štifanića u Poreču, zatekla trojicu mladića koji su kod sebe posjedovali drogu te su odmah uhićeni
Vidi originalni članak

Porečka je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjim njemačkim državljaninom te utvrdila da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama, kao i da su maloljetni njemački državljanin i drugi 18-godišnjak počinili prekršaj iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Naime, policija je 20. srpnja oko 18.30 sati, na šetalištu Antona Ninija Štifanića u Poreču, zatekla trojicu mladića koji su kod sebe posjedovali drogu te su odmah uhićeni. Istragom su utvrdili da je 18-godišnjak kod sebe imao više paketića s oko 20 grama marihuane, 0.40 grama hašiša, 0.50 grama ecstasya, 10 komada droge LSD i digitalnu vagu, pa se te protiv dotičnog nadležnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava u redovnom postupku.

Zbog posjedovanja dva paketića s 10 i 0.17 grama marihuane, maloljetnom se drugom 18-godišnjeg njemačkom državljaninu izdani prekršajni nalozi zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Tiranosaurus 23.07.2019.

    I ja bi trip..to nisam zel kojih tridsetak godina..baš bi mi dobro došel jedan zmajček..da se malo ispucam

  • libeluli 22.07.2019.

    Je li to druga ili treća generacija s naših prostora???

  • jo2hn8ny 22.07.2019.

    Kod njih im baš nede, pa došli kod nas koji euro zaraditi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare