To je to što me zanima!

'Naš premijer možda nije puno vredan, ali vređati ga ne damo'

Dok srbijanski mediji napadaju Milanovića, hrvatski twitteraši ga brane poznatom rečenicom iz filma 'Tko pjeva, zlo ne misli'. Jučer su se šalili s 'kontramjerama'
Vidi originalni članak

Srpski mediji već danima napadaju premijera Zorana Milanovića, nazivaju ga "luđakom, idiotom, ustašom" i postavljaju mu dijagnoze. 

Twitteraši su s druge strane cijelu situaciju pretvorili u šalu. Jučer su glavna tema bile srbijanske 'kontramjere' uz dvojezični hashtag -#kontramjere i #kontramere. Neke je zanimalo zašto Srbi novine tiskaju na latinici, a drugi su pak počeli lobirati da se Severinu imenuje medijatorom u nastalom sukobu. 

Danas pak brane Milanovića poznatom rečenicom iz filma "Tko pjeva, zlo ne misli".

Idi na 24sata

Komentari 137

  • x00x 25.09.2015.

    dam samo da prodam

  • Mali-jedan 25.09.2015.

    Bio vrijedan, ne bio, eto, tu je. Naš je premijer. Učinio je ono što je najbolje mogao u trenutnoj situaciji. Iz naše perspektive, mi smo u pravu. Stavimo li se u perspektivu Srbije, osjećat ćemo se kao da nas "odozdo" filaju izbjeglicama a "gornji" susjedi zatvorili granice. Ono što trenutno doživljavam kao veliki šamar Hrvatskoj jest interview s Vučićem u dnevniku. Sramim se krajnje nekulturnog novinarkinog pristupa, kojim kao da je htjela pošto-poto poniziti sugovornika konstantnim prekidanjem. I inače, alergičan sam na tu naviku novokomponiranih novinara koji kao da tim upornim nastojanjem da spriječe sugovornika da dovrši rečenicu žele pokazati kako su oni "zvijezde programa" a sugovornici tamo neki bijedni premijerčići i slične nule... mislim da je večeras Vučić pokupio bodove kod normalnog dijela gledateljstva samim time što se nije dao navući na civilizacijsku razinu "sugovornice" i razumno i argumentirano je izložio svoje stavove.

  • JosipFeller 25.09.2015.

    95% vladavine ova vlada ništa nije radila. da ih nagradim glasom na izborima?

Komentiraj...
Vidi sve komentare