To je to što me zanima!

'Naš prijedlog za čelnika Fonda za obnovu je Damir Vanđelić'

Ako donesemo takvu odluku na sjednici Upravnog vijeća, Fond će imati svog ravnatelja, a to će biti gospodin Vanđelić, rekao je ministar Darko Horvat i potvrdio kako natječaj neće biti poništen
Vidi originalni članak

Ministar graditeljstva, prostornog uređenja i državne imovine Darko Horvat komentirao je izbor čelnika Fonda za obnovu Zagreba nakon raspisanog natječaja i rekao kako se nada da će novi ravnatelj biti poznat već u utorak prijepodne. 

Poručio je kako je natječajni postupak gotov i potvrdio kako natječaj neće biti poništen. 

VANĐELIĆ OSTAJE? Natječaj za ravnatelja Fonda za obnovu ipak neće biti poništen

- Naš prijedlog ide prema Upravnom vijeću, naš će prijedlog biti gospodin Vanđelić - rekao je Horvat za N1. Vjeruje kako su Upravnom vijeću predložili najkvalitetnijeg kandidata. 

- Na osnovu javnih kriterija se bodovalo. Ako donesemo takvu odluku na sjednici Upravnog vijeća, Fond će imati svog ravnatelja, a to će biti gospodin Vanđelić - rekao je.

DETALJI O FINANCIRANJU Oštećenima u potresu Vlada će financirati najam zamjenske nekretnine 70 kuna po kvadratu

Idi na 24sata

Komentari 11

  • sabina11 25.02.2021.

    Što to znači gosp.Vanđeliću da bude čelnik fonda?

  • NikolaTesla 23.02.2021.

    Haha lik iz Croatia osiguranja ide u "fond za obnovu". Nema niti govora o sukobu inteesa. Doduše, nije mi jasno kako je on sa Teslom, pa završio strojarski - uopće u tom poslu... Ah da, iskaznica zločinačke je dovoljna.. za prekvalifikaciju iz veterinara u doktore.. ili strojara u ekonomiste.

  • 22.02.2021.

    30 godina samo devastiranje i urušavanje nemamo ni jednu tvornicu više sve su uništili i pokrali

Komentiraj...
Vidi sve komentare