News

Komentari 0

Natječaj za ravnatelja Fonda za obnovu ipak neće biti poništen

Natječaj za ravnatelja Fonda za obnovu ipak neće biti poništen

Vanđelić je s HDZ-om pregovarao da bude njihov kandidat za gradonačelnika Zagreba. Nakon njegova odbijanja kandidature, počelo se spekulirati da neće ostati ravnatelj Fonda

Nakon medijskih spekulacija da bi moglo doći do poništenja natječaja za ravnatelja Fonda za obnovu Zagreba, N1 doznaje da natječaj ipak neće biti poništen.

Odluka o tome tko bi mogao biti novi ravnatelj Fonda za obnovu trebala bi biti poznata uskoro, a također ćemo saznati i hoće li na čelu Fonda ostati njegov trenutni privremeni ravnatelj Damir Vanđelić.

Podsjetimo, Damir Vanđelić je dugo s HDZ-om pregovarao da bude njihov kandidat za gradonačelnika Zagreba na lokalnim izborima. Nakon njegova odbijanja kandidature, počelo se spekulirati da neće ostati ravnatelj Fonda. Povod za spekulacije bila je izjava predsjednika Vlade Andreja Plenkovića kada je kazao ako je Vanđelić "privremeni ravnatelj znači da će trajati određeno vrijeme".

Samo nekoliko dana prije te izjave, a nakon odbijanja kandidature, Vanđelić je u gostujući u Točki na tjedan N1 Televizije rekao da premijer nije ljut na njega i da bi ga čudilo da ga makne iz Fonda.

Najčitaniji članci