To je to što me zanima!

Našao 'sigurni' telefon i iz zatvora Petrač zvao ženu

Hrvoje Petrač telefonirao je iz ureda socijalnog radnika kojem zbog toga prijeti kazna. Petrač mu nudi svog odvjetnika. Navodno je zvao suprugu
Vidi originalni članak

Freda Miletića (54), socijalnog radnika u pulskom zatvoru, udaljili su iz službe zbog teške povrede službene dužnosti. Službenici osiguranja zatekli su u srijedu oko podne Hrvoja Petrača kako telefonira iz Miletićeva ureda. Razgovor su odmah prekinuli. Iako Petrač ima pravo svaki dan na poziv od 30 minuta s telefona koji se prisluškuje i snima, želio je razgovarati bez prisluškivanja. Navodno je sa suprugom razgovarao o iskazu Mije Kovče. On je na sudu u utorak tvrdio da mu je Vladimir Zagorec rekao da je Petrač platio Sliškovu likvidaciju. Petraču je, doznajemo, žao što je Miletić udaljen iz službe. Dođe li do suđenja, obećao je da će svjedočiti u njegovu korist. Nudi mu i svog odvjetnika.
- On je socijala u duši i to ga je koštalo. Moj suprug još nije došao k sebi i nije spreman govoriti - rekla je Fredova supruga Radmila.

IDE U SAMICU NA TRI TJEDNA?
Petrač zbog korištenja službenog zatvorskog telefona koji se ne prisluškuje može dobiti ukor, mogu mu ograničiti potrošnju novca, a mogu ga poslati tri tjedna u samicu.

DILERU CVIKU 2 PUTA NAŠLI MOBITEL
Korčulanskom dileru Jakši Cvitanoviću Cviku čuvari su u lipnju u ćeliji na splitskim Bilicama našli 2 mobitela i 4 kartice. Godinu dana prije našli su mu raskomadani mobitel i marihuanu.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • gladijator 19.09.2009.

    socijala kažeš,pa dovoljan razlog da uzme lovu i prepusti slušalicu!

  • ManicMiner 18.09.2009.

    Sta znate...mozda je htio telefonski sex sa zenom pa nije gtio da prisluskuju.... xD btw. potrosnja novca? kojeg novca? CIJEG novca? Sta ce mu pare u zatvoru?

  • čvake 18.09.2009.

    vratite nam GOLI OTOK!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare