To je to što me zanima!

Našice: Mladić (18) oteo i silovao 19-godišnju curu

Policija je u četvrtak istražnom sucu u Osijeku privela tinejdžera kojeg sumnjiče da je prije dva dana oteo i silovao djevojku iz Požege
Vidi originalni članak

Policija je u četvrtak u Istražni centar Županijskog suda u Osijeku privela Sašu Amića (18) kojeg sumnjiče da je prije dva dana oteo i silovao 19-godišnju Gordanu Filipovski iz Požege. U Policijskoj postaji Našice u srijedu su zaprimili prijavu o nestanku djevojke iz Požege. Zadnji put je bila viđena večer prije u Zoljanima. Nakon prijave policija je krenula u potragu i našla djevojku u domu 18-godišnjaka. Kriminalističkom obradom utvrdili su da je Saša Amić u utorak navečer oteo djevojku, odveo je svojoj kući te ju potom silovao.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • zyzo 10.05.2008.

    Grozno je što se ovakve stvari sve češće događaju u Hrvatskoj i što će ovakvi bolesnici za silovanje dobiti godinu zatvora i radi \"dobrog vladanja\" izaći za 6 mjeseci! ali još je gore što vi objavljujete puno ime i prezime žrtve, kao da joj nije dovoljno to što je silovana nego i cijela Hrvatska treba znati gdje ona živi i točno tko je!!! Najčitanije ste novine u Hrvatskoj i vjerojatnoj edna od najposjećenijih web stranica. Zbog toga imate ogroman utjecaj i doticaj s hrvatskom javnosti. Trebali biste prvenstveno štitit žrtvu a ne je izlagati dodatnim neugodnostima. Kao novinari, morate imati vlastite moralne vrijednosti a sami znate što kaže etika profesije za ovakve slučajeve!!! Vi u ovom slučaju niste poštovali ni jedno ni drugo.

  • SkullCrusher 09.05.2008.

    a onda je ok ako su romi?

  • persida 09.05.2008.

    u tekstu ne piše da je mladić romske nacionalnosti, kao vjerojatno i ta cura... za njihove prilike ona je već stara cura koja je trebala imati hrpu djece.. što bi narod rekao: 'ciganska posla'... šta je ona radila u zoljanima ako je iz požege.. došla kod frajera, a onda su nezadovoljni starci prijavili silovanje i otmicu.. moš mislit.. uvijek takve priče imaju dvije strane..

Komentiraj...
Vidi sve komentare