To je to što me zanima!

Našice: Umro lovac kojem je rođak prostrijelio nogu

D. Matajiu (62) rođak je, gađajući divlju svinju, pogodio u natkoljenicu. Zbog obilnog krvarenja bio je kritično. Umro je u bolnici nakon operacije
Vidi originalni članak

Lovac Drago Matajia (62) preminuo je u subotu u 17.40 sati u našičkoj Općoj bolnici od ozljeda zadanih metkom u natkoljenicu. Njega je tijekom organiziranog lova u šumi Đurđenica nedaleko od Našica u subotu ujutro, gađajući divlju svinju, upucao rođak Slavko Matajia (38). Slavko je Dragu ranio u natkoljenicu, no kako je 62-godišnjak obilno krvario, ozljeda je postala opasna po život. Po dolasku u bolnicu hitno je operiran, a nakon zahvata je, zbog velikog gubitka krvi, i dalje bio kritičnoLov u Đurđenici organizirali su lovci lovačkog društva Jazavac u kojem su rođaci Slavko i Drago bili dugogodišnji članovi.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Gara 06.07.2008.

    nažalost nesreće se događaju..

  • kemicarka 06.07.2008.

    nemam komentara...ovaj članak je deja vu... nedavno je već bio jedan takav slučaj...užas..

  • Dživo 06.07.2008.

    Kada je trebalo ići u rat ,bio je star a sada kada ta svinja ne može uzvratiti može se ići napucavati.Ti lovci su u većini slučajeva kukavelj koja se ide iskaljivati na nejačem.Nije mi drago što je umrao,samo mi se taj \"sport\" i ti sportaši gade.

Komentiraj...
Vidi sve komentare