To je to što me zanima!

Nasilje u Osijeku: Kćerki (7) udarila šamar i izbila joj zub

Majka (26) je u kući svojih roditelja ošamarila kćer ‘jer joj je digla živce’. Krv joj je išla na nos i na usta. Majka se branila da je curica sama naletjela na njezinu ruku
Vidi originalni članak

Sedmogodišnjakinji iz okolice Osijeka potekla je krv iz nosa i usta nakon što joj je majka udarila šamarčinu. Djevojčici je od siline udarca ispao mliječni zub. Djevojčica joj je “digla živce” jer je plakala nakon udarca, pa joj je majka rekla da se prestane derati. Dogodilo se to u kući bake i djeda djevojčice još sredinom rujna. Slučaj je sada došao na sud. 

Majka je tužiteljstvu govorila da je curica sama naletjela na njezinu ruku. No, njena sestra svjedočila je drugačije za što ju je ova optužila da krivo svjedoči zbog loših odnosa u obitelji. Za majku Državno odvjetništvo traži kaznu od deset mjeseci s trogodišnjim rokom kušnje jer majka dosad nije kazneno evidentirana, prenosi Jutarnji list.

U Državnom odvjetništvu nisu htjeli ništa reći o tom događaju, jer im je zakonski zapriječeno govoriti bilo što o slučajevima u kojima je riječ o malodobnoj djeci. U optužnici protiv nasilne majke piše da je “događaj kod djevojčice izazvao strah i uznemirenost, jer je ugrožen njezin pravilan rast i razvoj. Kao roditelj zlostavljala je dijete nanijevši mu tjelesne ozljede pa je počinila kazneno djelo protiv braka, obitelji i djece povredom djetetovih prava”, piše u optužnici.

Idi na 24sata

Komentari 140

  • SpaljozaZg 07.01.2016.

    ma daaaaj, zub joj iovako ionako trebao ispast, a kad vidim kako se djeca radi toboze njihovih prava ponasaju u danasnje vrijeme jer im roditelji nesmiju nis stero bi ih u 3 pm. u danasnje vrijeme napravis djete da te ima ko maltretirat. imam svoje i kad predju granicu dobe po guzici i onda je mir .

  • zelot 05.01.2016.

    Lako je vama komentirati i braniti nasilje kad je majka u pitanju. Siguran sam da bi drugačije komentirali da je u pitanju otac.

  • ivič 05.01.2016.

    vi nekad napuhate taj zakon,ne opravdavam nasilje a kad djete od 7g lupi mamu i viče pred učiteljicom!zašto se onda ništa ne poduzme nego je rekla da nerazumije odnos da joj kčer zapovjeda a da mama vratila bila bi prijavljena!

Komentiraj...
Vidi sve komentare