To je to što me zanima!

Nijemci našli 31 migranta u hladnjači na granici sa Češkom

Vozilo, registrirano u Turskoj, kretalo se prema Dresdenu u istočnoj Njemačkoj kada je zaustavljeno u utorak navečer. Daljnji detalji trabali bi biti objavljeni kasnije tijekom dana
Vidi originalni članak

Trideset i jedan migrant pronađen je u stražnjem dijelu kamiona hladnjače tijekom policijske i carinske provjere na njemačko-češkoj granici, potvrdila je u srijedu njemačka policija agenciji dpa.

Vozilo, registrirano u Turskoj, kretalo se prema Dresdenu u istočnoj Njemačkoj kada je zaustavljeno u utorak navečer, rekao je glasnogovornik savezne policije.

Daljnji detalji trabali bi biti objavljeni kasnije tijekom dana.

Krijumčari ljudima vrlo često skrivaju migrante u teška teretna vozila kako bi ih ilegalno prebacivali diljem Europe, ponekad s fatalnim posljedicama.

U Austriji je 2015. godine pronađeno 71 tijelo imigranata koji su se ugušili u stražnjem dijelu kamiona koji je došao iz Mađarske.

Godine 2019. 39 Vijetnamaca pronađeno je mrtvo u kamionu hladnjači u Velikoj Britaniji nakon što su u zemlju prokrijumčareni iz Belgije.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • skandinavia 16.07.2020.

    Puna ih je njemačka, isto što se nepise po novinama ekipa iz afrike dolazi praktički u istom broju.. Zanima me tko to dozvoli? Vrlo brzo ćemo imat Đamiju u svakom manjem mjestu..

  • IlijanMax 15.07.2020.

    Will kommen in Deutschland!

  • Drug_Bartol 15.07.2020.

    Zao mi bude kad vidim kako muce te migrante oni su ljudi kao i svi mi i bjeze od zla u svojim državama! Ne kazem da podrzavam ovo svercanje ali ne podrzavam ni da ih se tretira kao stoku sitnog zuba!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare