To je to što me zanima!

Našli je onesviještenu: Žena je teško opečena u požaru kuće

Vlasnica kuće Lj. Š. (67) u požaru je teško ozlijeđena te su je prevezli na Odjel za opekline Klinike za traumatologiju. Muškarca Đ. A. (37) Hitna je prevezla u KB Dubrava
Vidi originalni članak

Vatrogasci koji su u subotu oko 23.30 sati došli gasiti požar u Ulici Rebar u Zagrebu u kući su zatekli dvoje onesviještenih ljudi i iznijeli ih van.

- Vidio sam kad je Hitna došla po njih. Ona je bila gola do pasa i vidjelo se da je opečena po gornjem dijelu tijela - kazao nam je jedan od susjeda.

Vlasnica kuće Lj. Š. (67) u požaru je teško ozlijeđena te su je prevezli na Odjel za opekline Klinike za traumatologiju. Muškarca Đ. A. (37), koji, prema riječima susjeda, u kući stanuje dvije-tri godine, Hitna je prevezla u KB Dubrava gdje su utvrdili da je lakše ozlijeđen. Stanari Rebra rekli su nam da u kući nije bilo struje, plina, vode ni telefona jer vlasnica od svoje male mirovine nije mogla redovito plaćati režije.

ZAVRŠILI NA HITNOJ U Zagrebu se zapalila kuća: Vatrogasci spasili dvoje ljudi

Grijala se, pričaju susjedi, čime je stigla. U peć je, kažu, znala ubaciti i stare gume ako nije imala drva ili komad namještaja.

- Imala je dva psa, od kojih je jedan bio potpuno bez dlake i više mačaka, koje nije željela dati na udomljavanje, a nije mogla adekvatno skrbiti za njih. Jedan pas je uginuo, drugog je zbrinuo Dumovec - kažu susjedi.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 19.03.2018.

    jel pohana ili na naglo

  • merida_1 19.03.2018.

    ima posla samo se treba malo mrdnuti a ne čekat da ti država uskaće,gdje je bila kad je bila mlađa,,,

  • mily 18.03.2018.

    ....u kući nije imala struje, vode, plin, telefon, jer od svoje male mirovine nije mogla plaćati režije. Vlada RH će donijeti Zakon kojim će se moći zaposliti žene preko pedeset godina života, za posao pomoć u kući starijima i nemoćnima. Eh, da mi je znati sa kojim šoldima će umirovljenici moći zaposliti ženu za pomoć u kući, ako nemaju ni za režije. Žalosti naša

Komentiraj...
Vidi sve komentare