To je to što me zanima!

Našli mu 16 kila trave: Ilegalno se priključio na struju, pola kuće u Opatiji pretvorio u plantažu

Kuću na području Opatije muškarac (49) pretvorio je u laboratorij za uzgoj marihuane. Ilegalno se priključio i na struju i tu je šteta oko 20.000 kuna. U kući su mu našli više od 16 kilograma droge i stotine stabljiki
Vidi originalni članak

Više od 16 kilograma marihuane jedna je od većih zapljena na području riječke policije u proteklih godinu dana, a 'travu' su policajci pronašli u kući muškarca na području Opatije. 

Kuću je muškarac (49) pretvorio u laboratorij za uzgoj konoplje i proizvodnju marihuane, a drogu su našli tijekom pretrage kuće u ponedjeljak. 

U kući je ukupno bilo 16,1 kilogram marihuane, 224 stabljike indijske konoplje, 350 sjemenki, nekoliko doza ulja indijske konoplje, ali i gadgeti potrebni za uzgoj u zatvorenom - više od 20 reflektora, uređaji za vlaženje zraka, ventilatori, filteri i druga oprema.

U SLAVONSKOM BRODU Kod muškarca(33) pronašli mini laboratorij za uzgoj marihuane

Policija je utvrdila da je muškarac od siječnja prošle godine do siječnja ove godine nabavio, zasadio i uzgojio indijsku konoplju od koje je proizvodio marihuanu i ulje kanabisa kako bi drogu dalje dilao. 

Drogu je uzgajao u prizemlju i potkrovlju kuće, a početkom prošle godine ilegalno se spojio na naponski kabel kako bi izbjegao visoke račune za struju i oštetio Elektru za najmanje 20.000 kuna. 

Nakon istrage, muškarca su kazneno prijaviliu za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama te za kazneno djelo krađe i predli pritvorskom nadzorniku.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • sexy_trubadur 30.03.2021.

    cova , farmer bez gmo  ,,i vama to smeta 

  • 30.03.2021.

    Oni ovakve hvataju zato jer velike ne mogu...

  • wooly 30.03.2021.

    Treba mu poticeje dat a ne u buxu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare