To je to što me zanima!

Našli pljačkaša ureda za otkup zlata, izdali ga pokvareni zubi

Policija objavila sliku: Djelatnica Auro Domusa je vidjela da pljačkaš ima pokvarene zube. Pretpostavlja se da je taj detalj najviše i pomogao policiji da ga otkrije...
Vidi originalni članak

Policija je pronašla muškarca (26), koji je 3. travnja opljačkao ured za otkup zlata i srebra u središtu Bjelovara. Očito je odluka bjelovarske policije da objavi fotografiju pljačkaša i građane zamoli za pomoć urodila plodom, piše Večernji list.

Provedenim istraživanjem utvrđeno je da je 26-godišnji hrvatski državljanin 3. travnja u večernjim satima u Bjelovaru na adresi Šetalište dr. Ivše Lebovića opljačkao ured tvrtke Auro Domus. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičenik je pušten na slobodu, a protiv njega slijedi podnošenje kaznene prijave, priopćeno je iz policije.

>>> Tragaju za mlađim muškarcem koji je opljačkao Auro Domus

Podsjetimo, spomenuti Ured tada je u kratkom roku opljačkan drugi put i to po sličnom scenariju. Mlada djelatnica, ista ona koja je radila i u vrijeme prve pljačke sredinom ožujka, ovog puta uspjela je zamijetiti da razbojnik ima vidljivo pokvarene zube. Pretpostavlja se da je taj detalj najviše i pomogao policiji da ga otkrije.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Tobacco 02.05.2012.

    Trebao je rastopit zlato i napravit zlatne zube...ili bar novce potrošit na zubara

  • dabar01 01.05.2012.

    Pustili ga ? Ziher ima pedesetak prijava do sada. Ako ne zapali u Bosnu bu ga osudili na 6 mj. uvjetno...

  • andi_1 01.05.2012.

    to se zove peh, zub sudbine :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare