To je to što me zanima!

Našli rep AirAsie: Nadaju se da će crna kutija dati odgovore

Rep srušenog aviona kompanije AirAsia na letu QZ8501 pronašli su u Javanskom moru, što je od velike važnosti jer je u njemu smještena za istragu krucijalna crna kutija
Vidi originalni članak

Rep srušenog aviona kompanije AirAsia na letu QZ8501 pronašli su u Javanskom moru, što je od velike važnosti jer je u njemu smještena za istragu krucijalna crna kutija koja bi mogla otkriti zašto je avion pao.

Avion je 28. prosinca krenuo iz Surabaye u Indoneziji prema Singapuru, no odjednom je nestao s radara. Na letu je bilo 162 ljudi, javlja BBC.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Chatter 07.01.2015.

    Dokaz da piloti nemaju pojma kako se ponašati u slučaju loših vremenskih uvjeta, 95% nesreća je uzrok pogrešnih poteza pilota i kopilota, kako je moguće da ništa nisu naučili kada je pao Airbus Air Franca pod istim okolnostima,pilot je najvjerojatnije doveo zrakoplov u Stall poziciju iz koje se nije znao izvuči te se strmoglavio u more, koliko još padova se mora dogoditi da ti piloti znaju šta im je posao i da obave ono i za što su obučeni i školovani, avion nikad ne padne sam od sebe, uvijek je tu u pitanju nekoliko utjecaja koji se poklope a večinom ih kumuje loša posada

  • Alma13 07.01.2015.

    Pretuzno....R.I.P.

  • Palmira 07.01.2015.

    Da.,. ali samo jedna od njih je u repu, a ne ona bitna. Ona bitna je ispod cockpita. Tamo gdje su i računala. Ta snima telemetriju i razgovore.

Komentiraj...
Vidi sve komentare