To je to što me zanima!

Našli su Benov autić: Dječaka nestalog 1991. ubio je bager

Nakon što su iskopali njegovu igračku, autić Matchbox, policajci su roditeljima priopćili kako su sigurni da je Ben Needham stradao pod nesretnim okolnostima.
Vidi originalni članak

Nakon što su iskopali njegovu igračku, autić Matchbox, policajci su roditeljima priopćili kako su sigurni da je Ben Needham, koji je kao malo dijete nestao na grčkom otoku Kosu 1991., stradao pod nesretnim okolnostima. 

Autić je iskopan u subotu, u blizini kuće u kojoj je ova britanska obitelj odsjela. Policajci su ga pokazali Benovoj majci Kerry (43) koja je potvrdila da se njen, tada 21-mjesečni sin igrao s tom igračkom na dan svoga nestanka, piše The Sun.

Vjeruje se kako je vozač bagera Konstantinos Barkas slučajno "pokupio" dijete dok je obavljao radove na tom području. Pretpostavlja se i da je vozač toga bio svjestan te da je malog Bena tajno pokopao na zasad nepoznatom mjestu.

Konstantinosa više ne mogu ispitati jer je prošle godine preminuo od raka. Benova majka apelira na grčke vlasti da nastave tražiti tijelo njenog sina. 

- Spremna sam preokrenuti cijeli otok da ga nađem. Ne mogu mu reći zbogom sve dok ne znam gdje se točno nalazi - kaže shrvana majka dodavši kako je život prava muka kad već 25 godina ne znate gdje vam je dijete. 
 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Partiokojot 19.10.2016.

    Gdje je broj računa za uplatu ?

  • starlight 18.10.2016.

    ne znam kako netko može uopće spavati nakon ubojstva malog djeteta...užas!

  • tigric@77 18.10.2016.

    ako je istina..šteta kaj je umro lik...bez obzira kako se dogodio ovaj nesretni slučaj...ne možeš zgaziti djete, zakopati ga i praviti se kao da ništa nije bilo...strava kao ono zaboravljen slučaj..kako je živio s tom činjenicom (eto pojeo ga rak)...čak i paniku mogu shvatiti, ali ovo je bilo svjesno prikrivanje nesretnog slučaja, koje je sad postalo zločin :(( jadno djete, a tek roditelji uništeni životi, toliko godina patnje (nade)...ne mogu to ni zamisliti

Komentiraj...
Vidi sve komentare