To je to što me zanima!

Sin ugušio oca kraj Ploča: Nije mu htio posuditi automobil?

Sin N.K. navodno je od oca Z.K. zatražio da mu posudi automobil, a svađa je počela kada je otac odbio. Sin se zatim zatvorio u subotu, a otac ga je išao smirivati. U napadu bijesa ga je ugušio
Vidi originalni članak

Na Staševici kod Ploča pronađeno je mrtvo tijela muškarca (64) u subotu poslije 13 sati. 

Slobodna Dalmacija neslužbeno saznaje da je sin zadavio oca nakon svađe. Sin N.K. navodno je od oca Z.K. zatražio da mu posudi automobil, a svađa je počela kada je otac odbio. Sin se zatim zatvorio u sobu, a otac ga je išao smirivati. U napadu bijesa i agresije ugušio je oca. 

Idi na 24sata

Komentari 58

  • 03.02.2019.

    auto je bitniji od cace

  • vidum 03.02.2019.

    Neupitno zločin. Najveći. Ali, imamo li prava osuđivati počinitelja? Oni odrastaju u uvjerenju da im je dopušteno sve i još malo više. Odrastaju u okruženju u kojemu imaju status Božanstva. Sve im je dopušteno, imaju sva prava i nikakve obveze. Sve je podređeno njima, roditelje doživljavaju kao roblje. Zato imamo slučaj, da dečko koji zatuče dvoje 90-godišnjaka zbog nešto novca, na sudu izjavi da se ne osjeća krivim. Ono što je najstrašnije u svemu je da on to ISKRENO MISLI i govori. Za njega je NORMALNO da ubije dvoje ljudi da bi došao do novca za piće, cigarete ili drogu. Jer je ubojstvo način da on zadovolji svoje potrebe, na što "ima puno pravo". A da prestanemo odgajati monstrume?

  • japanokinez 03.02.2019.

    Ja sam sada sav u strahu, idem pješke do sina da ga izmolim da mi posudi moje auto.

Komentiraj...
Vidi sve komentare