To je to što me zanima!

Nasljednik stiže: U ožujku će Fani Horvat roditi sina

Fani Horvat, poduzetnica i ljubavnica splitskog gradonačelnika Željka Keruma roditi će u ožujku dječaka. Željko Kerum otprije ima sina i kćer
Vidi originalni članak

Tamna trenirka i nisko nabijena šilterica zadnjih večeri skrivaju gradonačelnika Keruma koji trčanjem skida višak kilograma. Pred Božić je, sam je ustvrdio, dosegao 107 kilograma, a blagdani su mu zasigurno dodali još koji. Poslovne i privatne obveze Kerumu su ostavile malo vremena za bavljenje sportom, a protiv stresa se posljednjih mjeseci najviše borio provodima po kafićima i kockarnicama. Sad je odlučio smršavjeti.
- Boksački sparing odlično topi kalorije, pa svratim do sinova kluba na vrhu Jokera i malo vježbam - kazao nam je Kerum.
Boksanje mu nije bilo dosta pa se poveo za primjerom zagrebačkog kolege Milana Bandića, koji jutarnjim trčanjem održava kondiciju. Kerum dulje spava pa trči navečer. Uobičajena mu je ruta od ACI-jeve marine preko Marjana do trgovačkog centra Joker. 
- Nastojim svaki dan pretrčati deset kilometara i rezultati se polako primjećuju - zadovoljan je Kerum. Dodatno zadovoljstvo može mu biti i vijest da će njegova Fani u ožujku roditi. Željko Kerum otprije ima kćer i sina.

DOŠLI SU IZ SCAVOLINIJA POKAZATI JOJ KUHINJU
Kuća na Mejama, koju Željko Kerum uređuje za sebe i Fani, gotovo je spremna za useljenje. U sadašnjem susjedstvu Fani Horvat priča se kako su je posjetili stručnjaci salona Scavolini i pokazivali joj modele kuhinja te paletu boja.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • kontesa nera_1 25.01.2010.

    koji glupi naslov,Kerum vec ima sina i kcer znaci dva nasljednika ili to znaci da su samo sinovi nasljednici?Koji primitivizam u Hrvatskoj!Nek mu bude zivo i zdravo

  • mimidu 25.01.2010.

    kerum vec im sina i nasljednika.

  • nabijem te 25.01.2010.

    a je ružna u 3pm...

Komentiraj...
Vidi sve komentare