To je to što me zanima!

Nastavak skandala: Srpska se profesorica slikala s učenikom

Nakon što se društvenim mrežama proširila fotografija na kojoj pokazuje grudi, profesorica glazbene kulture iz Vranja u Srbiji već se našla u novim problemima
Vidi originalni članak

Nakon što je fotografija došla do roditelja učenika, ravnatelja nekoliko škola u kojima radi i do policije, profesorica je priznala kako je to njena fotografija koja nije bila namijenjena za javnost. Rekla je kako joj je nekoliko dana ranije netko ukrao mobitel i unutra našao fotografiju na kojoj pokazuje grudi

No, samo dan kasnije promijenila je priču. Prema toj, najnovijoj verziji, rekla je da je to zaista njena fotografija, ali da su joj gole grudi 'montirane' u Photoshopu. No, čini se kako to možda ipak nije istina. 

Naime, učenici su nakon prve sada počeli dijeliti još jednu spornu fotografiju profesorice na kojoj je ona u čamcu za napuhavanje sa svojim učenikom - koji nema majicu. 

Facebook

- Nisam u stanju podnijeti sav pritisak kojem sam izložena. Sve je to namontirano! Neće biti disciplinskog postupka protiv mene. Nisam sposobna raditi, boli me glava! U šoku sam, ne mogu ni pričati više. Svaki tren mi zvone telefoni. Sve sam prijavila policiji koja radi na mom slučaju. Vratit ću se na posao kad se oporavim i priberem, izjavila je profesorica za Kurir nakon što je otišla na bolovanje zbog stresa i duševnih boli. 

Facebook
Idi na 24sata

Komentari 182

  • JurajKatalinić 30.11.2015.

    Cenzurirate njene grudi, a od učenika uopće niste... kako pokazujete neravnopravnost !

  • yingyang 12.11.2015.

    nije to nikakav skandal,to je bas lijepo i jos u camcu,kamo li srece i jos sa profesoricom-neprocjenjivo...

  • Galeb i ja 11.11.2015.

    Mozda je ona profesorica seksa,nikad se nezna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare