To je to što me zanima!

Ronioci GSS-a iz jezera kod Koprivnice izvukli su tijelo

Policija i HGSS traže Ivana Antolića iz Zagreba čiji se trag gubi u ranim subotnjim satima na jezeru Šoderica u Koprivnici. Epodravina piše kako su ronioci GSS-a iz Šoderice izvukli tijelo
Vidi originalni članak

Policija i HGSS u nedjelju su nastavili potragu za Ivanom Antolićem iz Zagreba čiji se trag gubi u ranim subotnjim satima na jezeru Šoderica u Koprivnici. Bio je na festivalu Rock Liveu s prijateljima, a oko 2 ujutro u subotu je nestao.

U vodi su ronioci, dron je na nebu, a potraga je proširena i na područje oko Šoderice.

Spasitelji su, javlja podravski.hr, pronašli ruksak za kojeg sumnjaju da je njegov.

Nešto kasnije stigla je vijest da su ronioci GSS-a iz šoderice izvukli tijelo, javlja Epodravina.

Podsjećamo, Ivan je visok 176 centimetara. Ima kestenjastu kosu, svijetloplave oči i srednje je tjelesne građe. Ima tetovažu na potkoljenici desne noge i ožiljak ispod oka.

Na sebi je imao tamno plavu majicu kratkih rukava, sive ili zelene hlače i tamno plavu šiltericu. Molimo građane ako posjeduju bilo kakve informacije o nestalom Ivanu Antolić da dojave policiji na 192.
  

Idi na 24sata

Komentari 32

  • 28.07.2019.

    Pokoj vječni daruj mu Gospodine i svjetlost vječna svijetlila mu, počivao u miru Božjem. Iskrena sućut obitelji i prijateljima. Iako ne razumijemo, ostaje nam vjera u spas duše i vječni život bez smrti i boli, molimo na tu nakanu. Obitelji ne ostaje drugo nego prigrliti ovaj težak križ i u molitvi pronaći snagu za dalje. Neka Gospodin rasvijetli svako srce i ulije svoj mir. Molimo i da se sazna cijela istina, da se nikada ovako nešto ne ponovi.

  • Leo Archibald 28.07.2019.

    Sve te bare treba isusit

  • ja1111 28.07.2019.

    Tužno😪sučut obitelji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare