To je to što me zanima!

Krvavo jutro: Pješakinja i dva vozača poginuli su na cestama

U prvoj nesreći, noćas oko 3 sata u Gornjostupničkoj ulici poginuo je 24-godišnjak. U drugoj nesreći, oko 6.10 sati u Lučelnici Tomaševečkoj poginula je pješakinja
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći koja se dogodila noćas u 3 sata u Zagrebu, u Gornjostupničkoj ulici 9b, poginuo je 24-godišnjak. On je osobnim automobilom sletio s kolnika i udario u dvorišnu ogradu. Vozač je na mjestu poginuo, izvijestila je zagrebačka policija.

Još jedna nesreća

Oko 6.10 sati u mjestu Lučelnica Tomaševečka dogodila se prometna nesreća sa smrtno stradalom osobom. Neslužbeno se doznaje da je poginula pješakinja.

Očevid je u tijeku.

Poginuo vozač auta kod Plitvica

Na području Nacionalnog parka Plitvička jezera, 36-godišnjak je osobnim automobilom sletio s ceste, udario u stablo i na mjestu preminuo.

Do prometne nesreće došlo je kada je 36-godišnjak iz Mukinja upravljajući osobnim automobilom gospićke registracijske oznake, iz smjera Slunja u smjeru Korenice, iz za sada neutvrđenog razloga sletio ulijevo van kolnika i prednjom dijelom automobila udario u stablo bukve.

Vozač je uslijed zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja, a općinska državna odvjetnica iz Gospića izdala je nalog za provođenje obdukcije preminulog.

Idi na 24sata

Komentari 94

  • Bubamare_1 28.10.2016.

    Danas polažu vozački svi,voze se sve lošije.Svaki dan do posla barem dva puta izbjegnem sudar zbog tuđe nepažnje.Da ne velim da se kasnije uvjerim da pričaju na mobitele.Bezobrazni su,divljaju po cesti,a naša policija i da je 24 h na terenu ne bi ništa uspjeli.Definitivno prva greška uzimanje vozačke i pljenidba vozila.Nema druge pa ti odi pješice.

  • svak zaseΡase 27.10.2016.

    24 godine?! Prirodna selekcija.

  • Big_Daddy 👊😎 27.10.2016.

    Ja nemogu vjerovati koji vrag se dešava pa svaki dan po dvje tri nesreče????

Komentiraj...
Vidi sve komentare