To je to što me zanima!

Nastavlja se crni niz: Još dvije prometne, poginuo motociklist

Nastavlja se niz nesreća na hrvatskim cestama. Istra i Osijek imaju po jednog poginulog, a u Slatini je ozlijeđen traktorist. Još dvije prometne odvile su se u popodnevnim satima, u jednoj poginuo motociklist
Vidi originalni članak

U nedjelju oko 19.05 došlo je do prometne nesreće kod Krapinskih Toplica. Policija je na terenu, potvrdili su iz PU Krapinsko-zagorske.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U nedjelju oko 18,30 sati na DC 28 između Velikog Grđevca i Male Pisanice poginuo je 63-godišnji motociklist. On se vozio prema M. Pisanici, da bi nekih 200-tinjak metara prije ulaska u naselje sletio u putni jarak i na mjestu preminuo, stoji u priopćenju Pu bjelovarsko–bilogorske. 

KOBNA NEDJELJA Još jedna prometna nesreća - dvije osobe ozlijeđene u sudaru

Više informacija nakon očevida. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • PravednikPRO 09.06.2020.

    Naj gore šta su starcu koji je poginuo na biciklu provalili u kuću da mu uzmu pare i papire o nasljedništvu. Treba dobro ispitati rodbinu koja bi trebala naslijediti imovinu po zakonu jer je starac možda već nekom skrbniku prepisao. Svašta je moguće

  • swornenemy 08.06.2020.

    Gas gas!🤔

  • Nightrider1 08.06.2020.

    Motociklisti i vozači kamiona su zlo na cesti. To se vozi kao da je cesta njihova. Goriji su čak i od vozača Bmw-a. Ljudi moji badava oštre kazne kad policije nema na cesti nema ih isto kao ni prokletih kamera tamo gdje bi trebale biti jer očito su skuplje i vrijednije od ljudskog života! Žalostno i apsurdno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare