To je to što me zanima!

Suđenje Draganu Paravinji: Presudu očekuju tijekom rujna

Do sada je saslušano 40-ak svjedoka, mišljenja su već dali i sudski vještaci, a sada još slijedi pregled sudske dokumentacije i iznošenje obrane Dragana Paravinje
Vidi originalni članak

Na Županijskom sudu u Šibeniku u četvrtak je nastavljeno suđenje vozaču kamiona Draganu Paravinji (43). Njega optužnica tereti za pokušaj silovanja i teško ubojstvo maloljetne autostoperice iz Drniša Antonie Bilić iz lipnja prošle godine, ali i za pokušaj silovanja autostoperice od 28. lipnja 2010. godine kod Šestanovca. 

Na ročištu u četvrtak pozvano je samo troje svjedoka koji imaju posredna saznanja vezana za slučaj u kojem je žrtva autostoperica kod Šestanovca, tako da je od mnogobrojne obitelji Antonie Bilić na sud došao samo njen otac Mile, a nije bio nazočan ni odvjetnik obitelji Vinko Ljubičić. 

Od početka suđenja saslušano je 40-ak svjedoka, mišljenja su već dali i sudski vještaci, a sada još slijedi pregled sudske  dokumentacije i iznošenje obrane Dragana Paravinje. Odvjetnik Vinko Ljubičić očekuje presudu tijekom rujna.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • sebring 12.07.2012.

    Paravinja je postao celebrity

  • marinac_1 12.07.2012.

    Ovo treba staviti pod "šokantno

  • zekomrkva101 12.07.2012.

    sumnjivo je to kaj je u navodnom kamionu pronadjena vidi cuda 1 jedina vlas i 1 jedina kapljica krvi, ma cuda da mu je to promaklo,ne branim lika al fakat je upitno jel moze itko tak dobro kak on trpit sranja u buhari i ne zucnut ista??? da si olaksa savjest bi trebal kazat ak ista zna o toj curi to da,no sudeci po svemu moje misljenje je 1.ili dobro glumi,ili 2.fakat nema veze s tim. no bu to nase pravo vec raspetljalo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare