To je to što me zanima!

Nastavlja se suđenje za Spice: Svjedoči Miroslav Vitković

Na prošlom ročištu svjedočio je bivši dekan zagrebačkog Ekonomskog fakulteta Darko Tipurić, koji je bio član NO Podravke i pružao joj je konzultantske usluge
Vidi originalni članak

Na Županijskom sudu u Zagrebu nastavilo se suđenje u slučaju Spice. Danas svjedoči bivši predsjednik uprave Podravke Miroslav Vitković, prenosi HRT.

Optuženi su bivši potpredsjednik vlade Damir Polančec, bivši Podravkini čelnici Darko Marinac, Zdravko Šestak, Saša Romac i Josip Pavlović te njihovi poslovni partneri Srđan Mladinić, suvlasnik varaždinske Fima Grupe Milan Horvat i odvjetnik Zoran Marković. Državno odvjetništvo tereti ih da su Podravkinim novcem htjeli preuzeti tvrtku, a oni se brane da su nastojali spriječiti neprijateljsko preuzimanje tvrtke. Podravka je oštećena za 400 milijuna kuna.

Na prošlom ročištu svjedočio je bivši dekan zagrebačkog Ekonomskog fakulteta Darko Tipurić, koji je bio član nadzornog odbora Podravke i pružao joj je konzultantske usluge. Uz to dobivao je mjesečno i oko osam tisuća kuna naknade za članstvo u nadzornom odboru, iako se na sjednicama gotovo nije ni pojavljivao. Kazao je da su sjednice NO-a bile stresne i napete.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • brnado 07.05.2012.

    8 000 kn za članstvo ,a koliko za konzultantske usluge.....

  • paminjo 07.05.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • mrkva1974 07.05.2012.

    400 milja kuna...jbt pa stim pola svojeg duga otplatim...

Komentiraj...
Vidi sve komentare