To je to što me zanima!

Nastavljen niz: Pajserom su razvalili bankomat u Zagrebu

Štetu su prijavili zaposlenici jutros u osam sati. Banka radi normalno.  Zasad nije poznato je li ukraden novac. Policija istražuje, a iz banke su naložili hitan popravak bankomata
Vidi originalni članak

Nastavljen je niz uništavanja bankomata. U zagrebačkoj Savci je netko pajserom razvalio bankomat Splitske banke. Štetu su prijavili zaposlenici jutros u osam sati. Banka radi normalno. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Zasad nije poznato je li ukraden novac. 

Policija istražuje, a iz banke su naložili hitan popravak bankomata.

Raznijeli bankomat: Detonacija uništila gotovo cijelu trgovinu!

Podsjetimo, noć s nedjelje na ponedjeljak obilježile su pljačke bankomata u Rovinju i Zagrebu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

U Rovinju je raznesen bankomat u Ulici Matije Vlačića Ilirika. Policija je dojavu dobila u 1.40 sati. Prema fotografiji čitatelja koju je dobio Regional Express, riječ je bila o novoj eksploziji koja je, osim bankomata, skoro uništila cijelu trgovinu Konzuma.  

Zbog detonacije razbila su se sva stakla, uništeni su prozori, a s obzirom na jačinu eksplozije, zasigurno ima štete i u samoj trgovini. Srećom, u eksploziji nitko nije ozlijeđen. Kako neslužbeno doznajemo, bankomat navodno nije opljačkan, odnosno počinitelji nisu uzeli novac.  Pretpostavlja se da je i njih iznenadila jačina eksplozije i materijalna šteta koja je nastala pa su pobjegli.

POGLEDAJTE GALERIJU:


Oko 3 sata ujutro zagrebačka policija je dobila dojavu da je netko nasilno pokušao provaliti u bankomat Erste banke u Super Konzumu u Španskom. Ipak, ništa nije ukradeno. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 46

  • stbbb 09.11.2017.

    Svaka cast momci samo naprid!

  • fikaky 09.11.2017.

    Božić dolazi

  • Otorinac 09.11.2017.

    U ovoj zemlji takav zločin je opravdan. Pa nek misle oni koji su do tog doveli zašto je tako

Komentiraj...
Vidi sve komentare