To je to što me zanima!

Pijan je nasukao gumenjak na Hvaru, dvoje teško ozlijeđeno

Dvojica imaju teške tjelesne ozljede: 49-godišnjak unutarnje ozljede odnosno krvarenje u trbušnoj šupljini, 48-godišnjak je zadobio prijelom patele, dok 38-godišnjak ima lakše ozljede, kontuziju prsišta
Vidi originalni članak

Tri muškarca u dobi od 49, 48 i 38 godina, hrvatski državljani, ozljeđena su u nasukavanju gumenjaka na hridi u petak u 22.50 sati na Hvaru, u uvali Mekićevica. Kako izvještavaju iz PU splitsko-dalmatinske, ozljeđeni su helikopterom prevezene na Hitni kirurški prijem KBC-a Split. Prema prvim informacijama, nitko od ozljeđenih nije životno ugrožen.

Dvojica imaju teške tjelesne ozljede: 49-godišnjak ima unutarnje ozljede odnosno krvarenje u trbušnoj šupljini, 48-godišnjak je zadobio prijelom patele, dok 38-godišnjak ima lakše ozljede, odnosno kontuziju prsišta.

- Muškarac koji je upravljao gumenjakom od šest metara imao je 1,8 promila alkohola - rekao je za Morski.hr šef smjene policijske postaje na Hvaru Ivan Babić.

Uvala Mekićevica smještena je južnoj strani otoka Hvara, između Milne i grada Hvara, a riječ je o skrovitoj uvali do koje se može samo doći pješice uz more, no do nje je ipak najbolje doći s mora.

Uglavnom je stjenovita, no ima i manjih šljunčanih djelova.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 24.08.2019.

    "Pokonji dol" se zove vala

  • 24.08.2019.

    Nisu se nasukali kod vidjelice? Kaj Gospe veli ? Su dobro?

  • fantomikus 24.08.2019.

    Nisu upalili duga svjetla...

Komentiraj...
Vidi sve komentare