To je to što me zanima!

"Natjerat ću premijera da na posao dolazi u 6 sati ujutro"

Predstavio je svoj program, prema kojem bi preustrojio Hrvatsku na četiri županije plus Zagreb. Jedna od ideja su mu radikalne gospodarske i političke reforme
Vidi originalni članak

Predsjednički kandidat Milan Kujundžić spreman je, kaže, raditi 18 sati dnevno za "hrvatski spas".

Ustvrdio je da će natjerati premijera, bez obzira iz koje stranke bude, da dolazi na posao u šest sati, a ne u podne kao što dolazi sadašnji premijer Milanović.

Predstavio je u nedjelju svoj program, prema kojem bi preustrojio Hrvatsku na četiri županije plus Grad Zagreb. Jedna od glavnih ideja su mu radikalne gospodarske i političke reforme, zbog kojih namjerava tražiti konsenzus svih političkih stranaka.

- Ako stranke ne budu spremne za suradnju, organizirat ću referendum, nakon kojeg će netko morati otići s političke scene - poručio je Kujundžić, koji namjerava svoje stavove i mišljenja iznositi otvoreno, "ma tko bio u Banskim dvorima". 

Posebno ističe kako će promijeniti temelje na kojima počiva današnja Hrvatska, odnosno kaže da to neće biti ZAVNOH ili neki drugi dokument iz prošlosti nego Domovinski rat. Dan domovinske zahvalnosti imat će, kaže, "posebno mjesto".

Idi na 24sata

Komentari 801

  • user_26733 02.12.2014.

    još jedan prodavač magle

  • DijasporaEU 02.12.2014.

    Jel to Josipovicev novokomponirani kandidat za predsjednika sto bi zabranio Osjecku TV koja je gledanija od svih hrvatskih televizija zajedno.

  • zigazigiczigosan 02.12.2014.

    neznam zake se zamaras ,kad to sve gledas s daleka sve bre jadno i smesno ,kazaliste u kuci ali sve u slabijim verzijama normalno seljova je najaca na balkanu

Komentiraj...
Vidi sve komentare