To je to što me zanima!

Došao do čak 413 kilograma: Odlučio se boriti, ali nije uspio

V. Britanija: Carl Thompson (33) naglo se počeo debljati kada mu je umrla majka. No odlučio se boriti i htio je smršavjeti. Nažalost, u međuvremenu je preminuo
Vidi originalni članak

Britanac Carl Thompson težio je 413 kilograma. Channel 5 o njemu je snimio dokumentarac u kojem je prikazano kako je trošio tisuće funti na fast food, kako se borio s težinom i kako je pokušao smršaviti. Umro je prošli mjesec. 

U šest godina Carl je potrošio na nezdravu hranu oko 235.840 kuna. Umro je u dobi od 33 godine i to nekoliko tjedana nakon što je završilo snimanje dokumentarnog filma o njemu. Često je dnevno u tijelo unosio i po 10.000 kalorija. Osoblju lokalnog fast food restorana znao je ostavljati  ključeve svojeg stana kako bi mu hranu mogli donositi u krevet. 

Zadnje tri godine težina mu se gotovo udvostručila. Jako se počeo debljati nakon smrti majke. 

Ipak, odlučio se boriti i htio je smršavjeti. Govorio je kako ide na dijetu te da mu je prvi cilj ustati iz kreveta i otići do zahoda. Nakon toga planirao je početi hodati po stanu, piše Daily Mail. Carl je posjetio liječnike i stručnjake. 

Rekao je da želi izgubiti što više kilograma kako bi se mogao igrati sa svojim nećakom (1). Carl je govorio kako se želi oženiti i imati svoju djecu. Nažalost, u međuvremenu je preminuo i sahranjen je ranije tijekom mjeseca. Njegova priča bit će prikazana na Channelu 5 30. srpnja.     

Idi na 24sata

Komentari 55

  • Galeb i ja 29.07.2015.

    Trebao se pocet boriti kada je imao 113 a ne kada je dosao na 413.

  • Vladimir_Putin 28.07.2015.

    Žao mi ga je...

  • ravijojla 28.07.2015.

    psihički poremećaj je u bazi svega...a sam je bio prenesiguran i preslab duhom da se bori sa problemima...samo ne znam što onda rade socijalne službe i okolina kad dozvole da se čovjek dovede u to stanje...?

Komentiraj...
Vidi sve komentare