To je to što me zanima!

Navijači mu ostavljaju poruke podrške: Zdravko mi te volimo

Dok istražitelji pretražuju kuću braće Mamić na zagrebačkom Tuškancu, ispred kuće su se automobilom dovezla dvojica navijača. Iz auta su bacili poruku podrške
Vidi originalni članak

Dok istražitelji pretražuju kuću braće Mamić na zagrebačkom Tuškancu, ispred kuće su se automobilom dovezla dvojica navijača. Iz auta su bacili poruku podrške Mamiću.

- Zdravko, mi te volimo - napisali su u poruci. 

Podsjetimo, policija je u četvrtak rano ujutro počela pretraživati kuće izvršnog predsjednika Dinama Zdravka Mamića i njegovog brata, sportskog direktora Dinama, Zorana Mamića. Pretražuju se i prostorije Dinama i uredi kojima se koriste Mamići. 

Akciju je navodno pokrenuo USKOK, a sumnjiče ih za utaju poreza, te primanje i davanje mita.

Zdravko Mamić se u četvrtak obratio javnosti iz Slovenije, gdje se Dinamo priprema za novu sezonu. Demantirao je sve što mu se stavlja na teret, tvrdi da su to sve laži i neistine.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • SpužvaBobSkockani 04.07.2015.

    Mislim da će to biti kao s Bandićem, čista predizborna propaganda.

  • mat76 03.07.2015.

    podrska kralju

  • stifler_1 02.07.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare