To je to što me zanima!

Navodna Hrvatica i bračni par liječniku ukrali 3 mil. dolara

Naivni Australac zaljubio se u misterioznu Lily koja ga je na kraju stajala svega što je imao. Tek kada je bankrotirao shvatio je da je prevaren. Plavušu nikad nisu našli
Vidi originalni članak

Australski ginekolog Neil Wallman (55) rastao se 2007. godine, nakon čega je bio usamljen. Odlučio je kontaktirati agenciju za upoznavanje Hearts United čiji su vlasnici Paul Mladenis i njegova supruga Snezanna. Platio im je 200.000 dolara unaprijed kako bi mu našli savršenu ženu, piše Sydney Morning Herald.

Uskoro su stigle dobre vijesti. Neil je upoznao Lily Bolovique, plavušu australsko-kineskog porijekla, neobjašnjivo povezanu s Hrvatskom. Proveli su nekoliko dana zajedno, a liječnik je već pričao o vjenčanju te je uplatio agenciji još 100.000 dolara za "VIP paket" koji pokriva sve troškove svadbe i medenog mjeseca. 

Tjedan dana poslije Lily je naivnom ginekologu rekla da hitno mora u Hrvatsku kako bi riješila očeve financije. Niel joj je "posudio" 200.000 dolara. Narednih 18 mjeseci uplatio je više od 2 milijuna dolara - prvo kao pomoć Lily koja je trebala izvući očeve "milijune", a poslije Mladenisu da je pronađe preko neke srpske odvjetničke tvrtke. Tek u lipnju prošle godine sam je sebi priznao da je "preveslan".

U međuvremenu supružnici Mladenis vodili su luksuzan život. Paul je ispred kuće imao parkiran Lamborghini, a kupio je i Porsche, BMW i Lexus. Imao je dvije luksuzne kuće uz more, brod i jet ski. S druge strane njihova agencija bila je u dugovima od oko 750.000 dolara. 

Nakon što je dr. Wallman potražio pravnu pomoć utvrđeno je kako nije bio jedini kojeg su prevarili. Paul Mladenis s kartica jednog klijenta skinuo je novac bez autorizacije i zbog toga je morao platiti 21.000 dolara kazne. Sud je dosudio da mora i Wallmanu vratiti sav novac koji mu je uzeo.

Što se tiče Lily, ili kako se već zvala, ona je nestala bez traga. Sudac ju je nazvao "neriješenim misterijem".

Idi na 24sata

Komentari 42

  • dkasmile 08.02.2012.

    mi nismo navikli na ovakve naslove, kod nas to kontra funkcionira, bično liječnici pljačkaju nas!

  • bdarko 06.02.2012.

    Viki:Osoba koja radi abortuse...pa normalno da neće dobro završit,u svakom smislu mu je bankrot.Ljudi pa šta vi mislite,to je činjenica!

  • meri_22 05.02.2012.

    Ma krasno,ako je ovo istina???Neka je opeljesen,tako i treba,neka sada bleji...ma sto ja ne mogu naci takvog tupka????

Komentiraj...
Vidi sve komentare