To je to što me zanima!

Opet iskorištava Gotovinu: Bili smo sada kod generala na kavi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Grabar Kitarović je u Zadru rekla da politika Ive Josipovića vodi Hrvatsku u propast i da su on i Milanović dva ista lica jedne devalvirane novčanice koja ne vrijedi ništa
Vidi originalni članak

Navratili smo prije Zadra na poziv našeg heroja generala Ante Gotovine kod njega u Pakoštane na kavu doma i on vas Zadrani puno pozdravlja, ovim je riječima uz ispriku zbog kašnjenja od sat vremena otvorila predizborni skup na punom Narodnom trgu u Zadru kandidatkinja HDZ-a za predsjednicu Kolinda Grabar Kitarović .

Kasnije u razgovoru s novinarima nije htjela odgovoriti na novinarsko pitanje je li dobila podršku generala Gotovine .

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ne bih to interpretirala. Bila sam kod njega, prijatelji smo , nalazimo se već duže vrijeme ovako na prijateljskoj osnovi. U Zadar smo došli od njegove kuće - rekla je Grabar Kitarović. No, novinari su bili uporni, pa još jednom pitali ima li generalovu podršku na izborima. Odgovorila je da je to pitanje za njega .

Podsjetimo, Kolinda i HDZ su već dvaput pokušali iskoristiti Gotovinu u kampanji, no on je svaki put kazao da ne podržava niti jednog predsjedničkog kandidata.

"Nedostaje nam pravo vodstvo"

Kolinda Grabar Kitarović je na skupu u Zadru kazala da politika Ive Josipovića vodi Hrvatsku u propast i da su on i Milanović dva ista lica jedne devalvirane novčanice koja ne vrijedi ništa.

- Previše je bilo pesimizma u Hrvatskoj. Nedostaje nam pravo vodstvo i treba nam predsjednica koja ima hrabrost i koja će zastupati hrvatski narod - rekla je Kolinda Grabar Kitarović .

Idi na 24sata

Komentari 1275

  • skandal 08.01.2015.

    Sučeljavanje na Novoj Tv, Hrvatska-laže.Kolinda je izjavila u savskoj se smrzavaju na -20, čista laž,a griju se na +30 i jedu prasetinu i janjetinu a sirotinja šalje donacije u savsku koja kopa po kontenjerima a pojedinci imaju po milijun eura dobita godišnje i taj štrajka uSavskoj.Hvala na poštenju, žao mi je što sam bio branitelj,čast ivalidima,ali politici Ne, jer puno branitelja nema nikakva prava i žalosno je ovo što se događa u Savskoj , jer branitelji ne zaslužuju ovo što se događa u Savskoj. SKANDAL .

  • znam te 08.01.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • ivič 08.01.2015.

    uredništvo napišem istinu pa be obrišete i blokirat1uvidječemo da je opet mučka da se dočepa vlasti i on će profitira ko i Hag!

Komentiraj...
Vidi sve komentare