To je to što me zanima!

'Ne brinite, dolazi Chuck Norris i spasit će Osijek'

Grafiter Boris Sekulić je ukrasio zid u Osijeku grafitom koji je nazvao 'Chuck Norris spašava grad'. Grafitom je htio ukazati na bankrot grada
Vidi originalni članak

Osječki grafiter Boris Sekulić (20), poznat kao Neon10, nakon murala posvećenog Dini Dvorniku, osječko je gradsko pročelje ukrasio grafitom parodijom 'Chuck Norris spašava grad'.
- Nisam htio ići na politiku, nego na bankrot grada te ukazati na problem da se lošim i skupim projektima uništava grad. Jedini koji to može spriječiti je svemogući Chuck Norris - kaže umjetnik Boris Sekulić, student riječke Akademije primijenjene umjetnosti. Boris crta već četiri godine, a u posljednje vrijeme najviše voli murale koji prenose neku poruku.
- Zid je najbolji medij i zato ga koristim da izrazim mišljenje o situacijama i pojavama u društvu. Crtam i u Osijeku i Rijeci - kaže Boris. Nedavno je na natjecanju grafitera u Osijeku odnio i nagradu za crtež svinje sa pečatom H1N1 koju u zelenu boju boja čovjek u bijeloj kuti. Time je Sekulić želio poručiti da je, po njegovom mišljenju, svinjska gripa stvorena umjetno.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • brko1 11.01.2010.

    Čak- ovec, to je njegov grad!

  • mm555 11.01.2010.

    šteta što se Chuck nije kandidirao

  • Kengur 11.01.2010.

    Čak Noris opsjeda Sotonu

Komentiraj...
Vidi sve komentare