To je to što me zanima!

Ne čekajte da vas iznenadi požar, osigurajte se na vrijeme

Samo u Zagrebu požar izbije četiri puta dnevno, zaštitite se na vrijeme
Vidi originalni članak

Broj zabilježenih požara u Hrvatskoj, prema podacima MUP-a, bio je znatno veći u 2015., nego u 2014. godini. Tako je prošle godine u Hrvatskoj zabilježeno više od 6.600 požara, dok je u samo nekoliko dana početkom ove godine zabilježeno deset požara. Najčešće do požara dolazi u gradu Zagrebu, u prosjeku četiri puta dnevno. Uzroci požara su različiti i često mogu iznenaditi, a neki od najčešćih su kvarovi na instalacijama, nepridržavanja građevinskih normi i standarda te nenamjerno ili pak namjerno izazivanje požara. No, bez obzira na uzrok njezina nastanka, vatra u trenu može progutati imovinu stvaranu desetljećima i prouzročiti veliku štetu.

Od štete se možete zaštiti osiguranjem, a također trebate znati kako ćete za ugovaranje police osiguranja svakako izdvojiti daleko manji iznos nego za sanaciju bilo koje štete koja može nastati u vašem domu.

Ugradite sigurnost u temelje svoga doma

U svakom slučaju, najbolja polica osiguranja je ona koja omogućava osiguranje i građevinskog dijela vašeg doma i stvari koje se u njemu nalaze, poput namještaja, kućanskih aparata, staklenih površina, odjeće, obuće, novca, nakita, umjetničkih predmeta i ostalog. Upravo to omogućava Croatia Imovina, a uz ovu policu vaš će dom biti osiguran od požara, udara groma, oluje, tuče, poplave, bujice i visoke vode, izljeva vode iz vodovodnih i kanalizacijskih cijevi, eksplozije te brojnih drugih rizika.

Osigurajte svoj dom do 31. srpnja i uštedite!

U slučaju da osigurate i građevinski dio i pokućstvo sigurno je da ćete svoj dom zaštititi u potpunosti, a ujedno ćete ostvariti i dodatni popust na premiju osiguranja. Uz to, ako svoj dom osigurate u Croatia osiguranju do 31. srpnja 2016. godine ostvarit ćete pravo na akcijsku ponudu i značajnu uštedu. Ilustracije radi, ukoliko u ovom razdoblju osigurate stan veličine 60 m2 i stvari koje se u njemu nalaze, mjesečna premija iznosit će 35 kn, umjesto standardnih 58 kn. Znate što je možda i najbolji dio? Croatia Imovina pruža osiguranje na novu vrijednost. U slučaju štete dobit ćete naknadu kao da je predmet osiguranja bio potpuno novi, bez obzira u kakvom je stanju bio kada je oštećen.

Ugovorite policu osiguranja Croatia Imovina do 31. srpnja 2016. i ne propustite priliku prijaviti se za sudjelovanje u velikoj nagradnoj igri na portalu Moja Croatia, jer nagradni fond iznosi čak 100.000 kuna!

Za više informacija pitajte susjede koji su osigurani kod nas, nazovite 0800 1884 ili posjetite http://www.crosig.hr.

 

Idi na 24sata