To je to što me zanima!

Ne može bez brzine: Čolak se opet utrkuje, sada na kartingu

Prije godinu dana u njegovu Ferrariju izgorjela je Ivana (20). Marin Čolak je ostao bez vozačke, pa je postao redoviti gost novog karting centra. Kao i Dalibor Opačak
Vidi originalni članak

Brza vožnja i oštri ulasci u zavoj i dalje neodoljivo privlače Marina Čolaka (27). Policija mu je oduzela vozačku dozvolu zbog sudara i izlijetanja s autoceste Ferrarijem u kojem je prije godinu dana poginula Dubrovkinja Ivana Obad (20). No Čolak smije juriti na kartingu. I zato se tome i posvetio. Otkako je na Zagrebačkom velesajmu otvoren prvi karting-centar u zatvorenom u Hrvatskoj, redoviti gost je upravo bivši automobilist Čolak. On drži i rekord staze, a drugi rezultat je onaj njegova nekadašnjeg prijatelja Dalibora Opačka (34), koji je također sudjelovao u sudaru kraj čvora Bosiljevo na autocesti A3. On se svojim Nissanom sudario s Ferrarijem, koji se nakon toga nekoliko puta prevrnuo i na kraju zapalio.

- Sreo sam ga u četvrtak navečer na kartingu. Pružio mi je ruku, uzvratio sam i to je to. On je otišao voziti, a ja sam ostao s društvom u kafiću - kaže Opačak i dodaje kako karting vozi na istoj stazi kao i Čolak samo zato što je riječ o jedinoj stazi u zatvorenom prostoru u Hrvatskoj.

- Nema tu nikakva rivalstva niti moji odlasci tamo imaju ikakve veze s Čolakom. Odlazim tamo da se zabavim i družim s prijateljima - objasnio je kratko Opačak.

Istragu proširili, sumnjiče i Čolaka i Opačka

Istražni sudac prihvatio je prijedlog DORH-a i proširio je istragu s Marina Čolaka i na Dalibora Opačka. Državni odvjetnik sumnja kako su se dvojica bivših prijatelja utrkivali autocestom prije sudara.

Čolak je u medijima optužio Opačka da je kriv za sudar, tj. da je Nissanom udario u Ferrari. Opačak je te tvrdnje odbacio i uvjeravao kako se zapravo Čolak Ferrarijem zabio u njegov Nissan.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • Ivo Lola Ribar 26.11.2011.

    i ja sam tamo redovito na kartingu tako da,,, mozete pricati onima koji o tome nemaju pojma. kao prvo, i opacak i colak tamo dolaze svojim autima kao vozaci dakle,, ozabrani voznje niti govora. kao drugo,, itekako se prepucavaju na kratingu, kao sto su se i do sada prepucavali, pa usput i sahranjivali druge. dakle, jedan forsira i vozi do iznemoglosti sve dok ne srusi rekord onog drugoga. kada ga srusi nema ga po par dana ili dok onaj drugi ne postavi bolje vrijeme. tako stvari funkcioniraju i o tome se tamo prica na veliko. a vi, ljencine od novinara,, mogli ste se malo potruditi, poslikati to, propitati kako stvari stoje, ovako,,, opet ispadate diletanti sto i jeste. kako bi onomad pokojni pukanic rekao, salonski novinari. sramota nista manja od policijske, sudske, dadine ili marinove u cijeloj ovoj prici.

  • BORISARAMBAI 06.11.2011.

    Koliko ste puta zapalili svijeću za Ivanu,a da i ne pitam koliko ste joj puta otišli staviti cvijeće,smradovi bahati

  • user_59328 06.11.2011.

    a bože dragi zar njezini RODITELJI nisu niš izgubili pa ništa i nikog ne pitaju ...a naša murija je opet priča za sebe...nedaj bože da se njima ovako nešto desi saznali bio i ko je to jutro jeo pahuljice

Komentiraj...
Vidi sve komentare