To je to što me zanima!

Ne odustaje od BMX-a radi kojeg je kratko bio u komi

LETEĆI OSJEČANIN: Jurica Barač (20) imao je tri potresa mozga, lomio je nos te istezao ligamente kako bi ušao među najbolje ekstremne bicikliste
Vidi originalni članak

Prije sedam godina prvi sam put vidio ekstremne vožnje BMX-a na osječkom Pannonian Challengeu. Svidjelo mi se, a kako su mi tada roditelji kupili prvi BMX, počeo sam voziti. Svakoga dana bio sam u skate parku i vježbao skokove i trikove. Led mi je postao najbolji prijatelj. Mama i tata već su požalili što su mi kupili BMX, priča Osječanin Jurica Barač (20) koji redovito osvaja neko od prvih pet mjesta na profesionalnim svjetskim natjecanjima. Triput je imao potres mozga, lomio je nos, nakratko čak bio u komi, ozlijedio je petu, istezao tetive i ligamente, ali osječki student menadžmenta nije odustajao od vratolomija na svom BMX-u. Jedini iz Hrvatske član je prestižnog sportskog tima Red Bull International, u kojem je oko 200 ekstremnih sportaša iz cijelog svijeta. Ima i bicikl iz linije Silence koje proizvodi sponzor Zion Bike’s. Godine truda, udarci i bolni padovi isplatili su mu se tek prošle godine. Red Bull mu je ponudio profesionalni ugovor.
- Dali su mi stipendiju, besplatan fitness i budžet za putovanja na sva svjetska natjecanja. Brinu se o meni gdje god dođem, a obišao sam pola svijeta - o ostvarenju sna kaže Jurica, koji vozi i motocross.

SVAKI VIKEND NATJECANJE
Mjesec dana trenirao je u kampu u SAD-u, a svaki vikend se natječe. BMX vrijedan 10.000 kuna uvijek putuje s njim

Idi na 24sata

Komentari 10

  • lacoste 26.08.2010.

    @ s.n.o.o.p.y: idi bre leči se...

  • Wayne 26.08.2010.

    s.n.o.o.p.y - koji si ti lik ne mogu vjerovati!!!!!!!

  • Lecter 26.08.2010.

    To legendo! Odličan stav i velika motivacija! Puno uspjeha, sve najbolje!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare