To je to što me zanima!

'Ne podržavam, lako je zlato prodati, ajde prodaj plastiku'

Mostovi zastupnici Ivan Kovačić i Miro Bulj poručili su kako nikako neće podržati prodaju strateških hrvatskih tvrtki koje je Vlada uklonila s popisa strateških tvrtki
Vidi originalni članak

Mostovi zastupnici Ivan Kovačić i Miro Bulj poručili su kako nikako neće podržati prodaju strateških hrvatskih tvrtki koje je Vlada uklonila s popisa strateških tvrtki.

 - Mislim da su neke tvrtke skinute s liste strateških firmi možda da bi se lako prodale. Međutim, ne treba biti puno pametan i puno stručan da bi se prodao ACI ili Podravka. Zašto se nije odlučilo da se prodaju firme koje su sada u lošem financijskom stanju, gdje radnici ne dobivaju plaću - zapitao se Kovačić poručivši kako takvo nešto sigurno neće podržati. 

- Zašto netko nije bio pametan pa pokušao staviti u funkciju Imunološki ili Kamensko, pa neka ženama iz Kamenskog da plaću - kaže Kovačić. Osvrnuo se i na Inu. 

- Mi ćemo sigurno zaštiti Inu kao najvažniju stratešku firmu u Hrvatskoj - rekao je, a to je komentirao i Miro Bulj. 

- Jedino u čemu se uspjelo je da Ina postane broj jedan strateška tvrtka RH. Što se tiče prodaje ACI-ja, Podravke i ostaih tvrtki koje moraju biti baza za razvoj Hrvatske, apsolutno sam protiv - rekao je. Dodao je kako postoje brojne tvrtke koje ne stoje dobro i čiju bi prodaju podržao, primjerice Dalmatinka u Sinju. 

- Lako je prodati zlato, ajde prodaj plastiku - kazao je i ponovio kako nije za prodaju tvrtki dragulja. 

- Apsolutno smatram da je Podravka na koju se može nasloniti razvoj poljoprivrede strateška firma, a ne da mi uvozimo repromaterijal iz Mađarske dok naša polja leže zapuštena. Može se podravka dizati biti još bolja i biti razvojna tvrtka - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 150

  • croaticum 11.05.2016.

    Miro Ti si legenda, jos da si rekao " ajde prodaj SVASTIKU", e to bi bilo u sridu:-)))

  • nijetebriga 11.05.2016.

    Zasto prodaju Podravku?... Pa razmisli... Mosato-GMO, Izraleci... uvozimo smece iz Madjarske a nasa poljoprivredna zemljista zapustena - neobradjena stoje i propadaju... Ne treba tu puno da bi se shvatilo tko kome pogoduje, na ciju stetu radi, i zasto radi...

  • nijetebriga 11.05.2016.

    Nakn MMF-a su se "nasi" pozurili sa drzavnom rasprodajom ... Ima Bulj pravo, nek prodaju one firme koje trenutno nisu In, a ne ono sto nitko ne bi budzasto prodao samo da bi MMF-u pokazao kako poslusan dresirani psic donosi sto oni traze...

Komentiraj...
Vidi sve komentare