To je to što me zanima!

Ne smije raditi u školi: Udana profesorica bila u vezi s đakom

Amena Nazam-Khan, profesorica u srednjoj školi Tong u engleskom Bradfordu, optužena je za seksualne odnose sa svojim 18-godišnjim učenikom i dobila je jedinstvenu kaznu
Vidi originalni članak

Doživotna zabrana predavanja u školama kazna je koja je snašla 36-godišnju Amenu Nazam-Khan, udanu profesoricu iz engleskog grada Bradforda, u neposrednoj blizini Leedsa.

Ona je putem društvenih mreža zavodila i u konačnici osvojila svog 18-godišnjeg učenika i s njim se seksala u razdoblju od devet mjeseci. Družili su se na raznim mjestima - od njezine kuće do restorana i hotela, a profesorica je uredno plaćala sve ručkove i večere.

Neimenovani učenik je istražiteljima priznao da je s profesoricom izlazio u grad, a jednom prilikom ih je vidio jedan učenik iz škole.

Ravnatelj i upravni odbor škole saznali su za aferu i odmah suspendirali nastranu profesoricu, a ona je bila prisiljena prekinuti vezu sa svojim mlađahnim ljubavnikom.

Osim finih druženja u restoranima i hotelima, dotična Amena je svom ljubimcu kupovala i poklone poput ručnog sata marke Hugo Boss i karata za koncerte.

Dječak je nakon svega doživio emocionalni slom i sve priznao, a sudsko vijeće je u svom iskazu napomenulo da profesorica nije pokazivala žaljenje zbog svojih postupaka. Inače, zanimljiva poveznica s ovom srednjom školom je njezin bivši učenik, poznati pjevač Zayn Malik.

Idi na 24sata

Komentari 100

  • 26.06.2017.

    ovoje postalo danas sex u školi više nego ikada,,,napaljeni teenageri izgodne profesorice više njih krivim negio učenike

  • max2017 24.06.2017.

    Izrazito slična zvijezdi s istoka-Mia Khalifa, a i zanimacija ih povezuje očito.....razlika je u broju .........svega .........Isil Miu ima na nišanu....normalno zbog vjere i porijekla ..pa zanimanja..

  • OrcaPerestrojka 23.06.2017.

    Ja bi samo takve izbjeglice ostavio !

Komentiraj...
Vidi sve komentare