To je to što me zanima!

'Ne žele dobro predsjednici, očito je tko to propagira...'

Aleksandar Vučić je izjavio da je doista tražio od hrvatske predsjednice Grabar Kitarović da tijekom njegova posjeta Hrvatskoj ne spominje frazu 'velikosrpska agresija'
Vidi originalni članak

Premijer Andrej Plenković je u srijedu na upit novinara komentirao riječi srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića koji je izjavio da je doista tražio od hrvatske predsjednice Grabar Kitarović da tijekom njegova posjeta Hrvatskoj ne spominje frazu 'velikosrpska agresija'.

ALEKSANDAR VUČIĆ 'Tražio sam od Kolinde bolje uvjete za Srbe u Hrvatskoj'

- Ja ne znam za taj razgovor koji se navodno dogodio. Velikosrpska agresija se dogodila, imali smo između četvrtine i trećine okupiranog teritorija, znamo kako se ona dogodila, uz dirigirano vodstvo iz Beograda, tu nema nikakvih dilema, ta činjenica je vrlo čvrsta i jasna, siguran sam za svakog hrvatskog dužnosnika, a naročito za Vladu RH - rekao je Plenković.

Na pitanje kako to da se ta tema ponovno pojavila baš sada u javnosti, Plenković je za to okrivio ljude koji 'ne žele dobro predsjednici'.

- Mislim da je očito tko to propagira, vidite da je pretkampanja u tijeku, oni koji ne žele predsjednici dobro očito stavljaju takve teze u eter, rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 96

  • EUROPE5 22.08.2019.

    Anemični kaže.....

  • ljubica ljubičica_1 22.08.2019.

    Zar je Vučić reka neistinu?Nebi rekla.

  • sitnozubi 22.08.2019.

    MI iz diaspore koji odlučujemo nečemo dat glas bezvrednoj kraljici, ona odlazi pa može u solo posjet u otađbinu

Komentiraj...
Vidi sve komentare