To je to što me zanima!

'Ne znam je li Krstičević sam dao dokumente, vidjet ćemo'

Ne znam tko je pustio dokumente u medije. Istražit ćemo, uvijek treba vidjeti kako to da službeni dokumenti završavaju u medijima, izjavio je premijer Plenković
Vidi originalni članak

Na turneji po jugu Hrvatske, premijer Andrej Plenković se u petak obratio novinarima. Izrazio je zadovoljstvo radovima na modernizaciji širenja Zračne luke Dubrovnik i podsjetio da je riječ o projektu vrijednom 225 milijuna eura za koji je 160 milijuna došlo iz europskih fondova, piše N1 televizija

- Ako brojimo i Pelješki most, riječ je o preko pola milijarde eura za projekte iz Dubrovačko-neretvanske županije koji dolaze iz Europske unije - istaknuo je Plenković. 

U razgovoru se novinarima, neizbježna tema bila je i curenje dokumentacije o propaloj kupnji borbenih aviona u medije

- Ne znam tko je pustio dokumente u medije. Istražit ćemo, uvijek treba vidjeti kako to da službeni dokumenti završavaju u medijima. U Saboru će biti rasprava o toj temi. Bit cijele te priče je da smo mi u procesu Vlade prema vladama napravili sve i dodatno provjerili - kazao je.

'ŽIVI ZID ME NE ZANIMA' Premijer o curenju informacija: 'Svi možete zbrojiti dva i dva'

- Izrael je sve prihvatio i čudi me što taj dokument nije izašao jer je on najrelevantniji. Proces smo formalnom odlukom Vlade okončali. S pravne strane je sve čisto. U idućim procesima vodit ćemo računa da se proces finalizira - rekao je premijer N1 televiziju. 

KRSTIČEVIĆ U PLOČAMA: Nema teže stvari nego nabaviti višenamjenski borbeni avion...

Na pitanje je li mogućče da je dokumentaciju medijima dostavio sam ministar Damir Krstičević, premijer je odgovorio: 'Ne znam, to ćemo vidjeti'. 

 

Idi na 24sata

Komentari 68

  • EUROPE5 03.02.2019.

    A di je mali placljivko?

  • jo2hn8ny 01.02.2019.

    Pitaj yugoslavensku struju tko je duplić.

  • moreuduši 01.02.2019.

    Sramota od vlade. Čovijek ostane bez riječi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare