To je to što me zanima!

Ne znamo zašto Novak Đoković nije testiran, svi zaraženi su asimptomatski slučajevi

Oni tenisači koji su htjeli biti testirani, testirani su na privatnu inicijativu, rekli su iz stožera Zadarske županije. Đoković se testirao na korona virus u Srbiji, no test nije ponovio kad je ušao u Hrvatsku
Vidi originalni članak

Oni koji su prolazili pored tenisača ne moraju u samoizolaciju niti se trebaju brinuti za svoje zdravlje, poručili su iz stožera Zadarske županije. Dodali su kako su testirali igrače i timove, one koji su došli iz drugih zemalja. 

PRATITE UŽIVO:

- Moramo biti spremni da ćemo imati povremene infekcije zbog turista. Najvažnija je socijalna distanca i prestanak rukovanja - rekli su iz Stožera. I u Zadru su zabranjene posjete bolnicama i u umirovljeničkim domovima.

- Ne znamo zašto Đoković nije testiran. Oni koji su htjeli biti testirani, testirani su na privatnu inicijativu - izjavili su. Župan i gradonačelnik Zadra su u samoizolaciji jer su bili na turniru i jer su imali bliski kontakt s oboljelima. Iz stožera ne znaju se jesu li bili u kontaktu s premijerom Plenkovićem. 

'KORONA TOUR' U ZADRU Zadarski župan u samoizolaciji: Rukovao se sa Ćorićem, a u subotu bio i s Plenkovićem

Danas se već testiralo 13 ljudi, čekaju se rezultati, a nešto manje od 50 ljudi je u izolaciji. 

- U trenutku kad je organiziran turnir, epidemiološka situacija bila je odlična. Funkcioniralo se po preporukama stožera. Ništa nije bilo kontra pravila - dodaju. Objasnili su kako su svi novozaraženi asimptomatski slučajevi. 

- Svugdje gdje su boravili tenisači radi se procjena rizika. To je u tijeku - poručuju. 

POGLEDAJTE VIDEO: Korona party u Beogradu

 

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • jo2hn8ny 22.06.2020.

    Sada će ga ovi u Srbiji proglasiti narodnim herojem.

  • pacovikozec 22.06.2020.

    Novak, samoizolacija te ceka, kreni, izvoli odma!

  • kiko3655 22.06.2020.

    komedijasi

Komentiraj...
Vidi sve komentare