To je to što me zanima!

Poginulo troje Papinih rođaka: ''Tužan sam, molite sa mnom''

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Emanuel (35), sin Papinog brata, upravljao je autom koji se u utorak na autocesti Cordoba-Rosario sudario s kamionom. Poginulo je dvoje nećakove djece i supruga
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći u Argentini poginulo je troje članova šire obitelji pape Franje . U nesreći je stradalo dvoje djece Papinog nećaka Emanuela Horacija Bergoglija (35) te njegova supruga, piše Buenos Aires Herald .

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Emanuel, sin Papinog pokojnog brata Alberta, upravljao je automobilom koji se u utorak na autocesti Cordoba-Rosario nešto za ponoći sudario s kamionom. Emanuel Bergoglio je u tragediji izgubio dvojicu sinova starih osam mjeseci i dvije godine te 39-godišnju suprugu Valentinu. Nećak pape Franje je prebačen u bolnicu u Cordobi gdje je kritičnom stanju. Njegova supruga i mlađi sin Antonio poginuli su na mjestu nesreće, dok je stariji sin Jose preminuo u bolnici.

Vozač kamiona nije ozlijeđen.

Papu Franju je o tragediji izvijestila obitelj. Glasnogovornik Vatikana Federico Lombardi rekao je kako je Papa jako tužan zbog gubitka te je pozvao sve da mu se pridruže u molitvi.

Idi na 24sata

Komentari 118

  • marica-maca 20.08.2014.

    Iskrena sućut.

  • Sonador 20.08.2014.

    Zao mi je i poginulih i prezivjelih. Strasno je kad nenadano umre netko mlad, a posebno netko tko je tek poceo zivjeti.

  • Zorba 20.08.2014.

    Suosjecam s vama presvjetli papa Francesco. Neka vasi stradali clanovi obitelji pocvaju u miru, a ja cu zajedno s vama biti u mislima na njih...

Komentiraj...
Vidi sve komentare