To je to što me zanima!

Neće je kazniti? Bebu koju su izvadili iz zahoda vratili majci

Dječak kojega su spasili iz WC-a pušten je kući. Otac traži DNK analizu i ako se utvrdi da je dijete njegovo, spreman je pregovarati s majkom kako će ga uzdržavati
Vidi originalni članak

Nakon što su kineske vlasti zaključile kako je 'beba 59' slučajno završila u kanalizacijskoj cijevi, vratili su je majci (22). 

Neimenovani zaposlenik bolnice u provinciji Zhejiang rekao je kako je obitelj došla po dječaka. AP je izvijestio kako je dječak pušten s majkom i muškarcem za kojega se vjeruje da je otac dječaka. Muškarac je navodno tražio DNK testiranje i, ako je dijete njegovo, spreman je pregovarati s majkom kako će ga uzdržavati, piše Telegraph.

Podsjetimo, žena (22) se potajno porodila čučeći na javnom zahodu zgrade u kojoj živi u Zhejiangu. Susjedi su čuli plač i pozvali policiju. Jedan od stanara vidio je nožicu u zahodu na četvrtom katu. 

Za vrijeme dvosatne akcije spašavanja samo je šutjela. Nakon što ju je policija otkrila rekla je kako je beba slučajno pala u zahod. Navodno je htjela pobaciti, ali nije imala novca. S ocem djeteta imala je avanturu za jednu noć.

Iako je policija još istražuje, vjerojatno će proći nekažnjeno. Na početku je bila prestrašena, ali je na kraju sve priznala.

Vatrogasac koji je sudjelovao u spašavanju rekao je kako se dječak dobro oporavlja. Srčani otkucaji sada su ujednačeni, a polako i zarastaju ogrebotine i modrice. Dječak je rođen s 2,8 kg, a dobio je nadimak 'beba 59' po broju inkubatora u koji je smješten.

Idi na 24sata

Komentari 81

  • PIPL MAS TRAST AS 02.06.2013.

    Da, djete je slučajno ''ispalo'' - ha ha .. možeš si misliti.. ko bi tome povjerovao? a tko joj je onda pupčanu vrpcu izrezao?! .. sama.. što znači da je htijela ubiti jadno dijete ni krivo ni dužno! Treba joj se odmah oduzeti skrbništvo nad djetetom!

  • Crv_1 02.06.2013.

    Uvjek tvrdih da je to rasa ludjaka,nije ni cudo da nece je kazniti!

  • AntoniaVugrinec_1 01.06.2013.

    Oni nisu normalni...bebu doslovno ne zeli i porodi je u wc skoljku i baci u kanalizaciju i onda je oni NJOJ idu vracat? tu zenu treba premlatit na mrtvo ime i bacit nju u kanalizaciju a ne joj vracat to jadno djete

Komentiraj...
Vidi sve komentare