To je to što me zanima!

'Neće se smanjiti PDV, HDZ i SDP pričaju bajke i nebuloze'

I HDZ i SDP obećavaju bajke i nebuloze kad najavljuju smanjivanje PDV-a. Njegovim smanjivanjem ugrozila bi se stabilnost proračuna i do toga sigurno neće doći...
Vidi originalni članak

I HDZ i SDP obećavaju bajke i nebuloze kad najavljuju smanjivanje PDV-a. Njegovim smanjivanjem ugrozila bi se stabilnost proračuna i do toga sigurno neće doći najmanje sljedeće tri godine, ustvrdio je čelnik Mosta Božo Petrov u subotu poslijepodne u Požegi. 

Smatra da se treba napraviti, kako ju je nazvao, izvozna ofenziva, a prvi korak k tome trebalo bi biti smanjivanje poreza na dobit. Dvije najveće stranke Petrov je prozvao i zbog sustavnog uništavanja ruralnih područja te pogodovanja velikim sustavima na štetu malih. Tvrdi da su uz to uništili i svaku vrijednu državnu tvrtku.

Jedan od primjera je bivši ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina koji je pogodovao velikima tako da su se umjetno stvarala povezana društva te su na taj način mala gospodarstva ostala bez sredstava. Samo u vrijeme premijera Milanovića INA je izgubila na vrijednosti deset do 12 milijardi kuna – izjavio je Petrov. 

Smatra da je krajnje vrijeme da građani shvate da HDZ i SDP obmanjuju ljude i skupljaju političke poene najavama smanjivanja PDV-a. Osvrnuo se i na očekivanja od izbora te vjeruje da će Most osvojiti više mandata nego na posljednjim izborima.

Komentirao je i moguću veliku koaliciju HDZ-a i SDP-a. Kako kaže, da se pita samo te dvije stranke, do velike koalicije bi došlo odmah. 

– Srećom postoji baza normalnih ljudi i na ljevici i na desnici. Postoji mogućnost da će ove stranke namjerno krenuti na još jedne izbore optužujući Most. Gospodin Milanović i Plenković si zapravo jako dobro pašu – poručio im je iz Požege. Na središnjem gradskom trgu pojavio se i tehnički ministar gospodarstva Tomislav Panenić koji je izjavio da Most nema dobra iskustva suradnje niti s SDP-om niti s HDZ-om.

Budućoj vladi možete ostavljati poruke - OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 135

  • 28.08.2016.

    e bozo ero prefrigani.....ajde neke konkretne programe,koji nisu isti i/ili slicni ko hdz/sdp......i zasto ne spominjes neku proizvodnju?slavonija je hranila austrougarsku,a da sad nemoze izvest 3tone psenice usprkos gmou to ne vjerujem nikako i niposto

  • 28.08.2016.

    e bozo ero prefrigani.....ajde neke konkretne programe,koji nisu isti i/ili slicni ko hdz/sdp......i zasto ne spominjes neku proizvodnju?slavonija je hranila austrougarsku,a da sad nemoze izvest 3tone psenice usprkos gmou to ne vjerujem nikako i niposto

  • kokaza10 28.08.2016.

    Fra Božo, kao da si ti bolji?!! Tvoje spinove smo popušili zadnji put, sada neću !

Komentiraj...
Vidi sve komentare