Obavijesti

News

Komentari 135

'Neće se smanjiti PDV, HDZ i SDP pričaju bajke i nebuloze'

'Neće se smanjiti PDV, HDZ i SDP pričaju bajke i nebuloze'
5

I HDZ i SDP obećavaju bajke i nebuloze kad najavljuju smanjivanje PDV-a. Njegovim smanjivanjem ugrozila bi se stabilnost proračuna i do toga sigurno neće doći...

VIDEO

I HDZ i SDP obećavaju bajke i nebuloze kad najavljuju smanjivanje PDV-a. Njegovim smanjivanjem ugrozila bi se stabilnost proračuna i do toga sigurno neće doći najmanje sljedeće tri godine, ustvrdio je čelnik Mosta Božo Petrov u subotu poslijepodne u Požegi. 

Smatra da se treba napraviti, kako ju je nazvao, izvozna ofenziva, a prvi korak k tome trebalo bi biti smanjivanje poreza na dobit. Dvije najveće stranke Petrov je prozvao i zbog sustavnog uništavanja ruralnih područja te pogodovanja velikim sustavima na štetu malih. Tvrdi da su uz to uništili i svaku vrijednu državnu tvrtku.

Jedan od primjera je bivši ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina koji je pogodovao velikima tako da su se umjetno stvarala povezana društva te su na taj način mala gospodarstva ostala bez sredstava. Samo u vrijeme premijera Milanovića INA je izgubila na vrijednosti deset do 12 milijardi kuna – izjavio je Petrov. 

Smatra da je krajnje vrijeme da građani shvate da HDZ i SDP obmanjuju ljude i skupljaju političke poene najavama smanjivanja PDV-a. Osvrnuo se i na očekivanja od izbora te vjeruje da će Most osvojiti više mandata nego na posljednjim izborima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Komentirao je i moguću veliku koaliciju HDZ-a i SDP-a. Kako kaže, da se pita samo te dvije stranke, do velike koalicije bi došlo odmah. 

– Srećom postoji baza normalnih ljudi i na ljevici i na desnici. Postoji mogućnost da će ove stranke namjerno krenuti na još jedne izbore optužujući Most. Gospodin Milanović i Plenković si zapravo jako dobro pašu – poručio im je iz Požege. Na središnjem gradskom trgu pojavio se i tehnički ministar gospodarstva Tomislav Panenić koji je izjavio da Most nema dobra iskustva suradnje niti s SDP-om niti s HDZ-om.

Budućoj vladi možete ostavljati poruke - OVDJE.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 135
VIDEO

Plenković: Na stolu je i opcija bez Mosta, ali to nije prioritet
HDZ I MOST, ŠESTA RUNDA

Plenković: Na stolu je i opcija bez Mosta, ali to nije prioritet

Nakon gotovo šestosatnih pregovora o vladi izaslanstva HDZ-a i Mosta u srijedu su raspravili podijelu resora, Most je najavio da će u četvrtak donijeti konačnu odluku...

Predsjednica najavila: U srijedu konzultacije o novom premijeru
MANDATAR VLADE

Predsjednica najavila: U srijedu konzultacije o novom premijeru

Konzultacije s izabranim zastupnicima, odnosno predstavnicima stranaka i koalicija o tome kome će predsjednica Republike povjeriti mandat za sastavljanje Vlade trebali bi početi u 12 sati
Rezultati izbora u ponedjeljak, konzultacije o Vladi od utorka
USKORO NOVA VLADA

Rezultati izbora u ponedjeljak, konzultacije o Vladi od utorka

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović najavila je da kreće s konzultacijama o sastavljanju Vlade u utorak, čim od DIP-a dobije službene rezultate izbora